Yandex Metrica

iOS 18 güncellemesi için geri sayıma başlandı: iPhone'a yeni emojiler geliyor

iOS 18 güncellemesi için geri sayıma başlandı: iPhone'a yeni emojiler geliyor

Apple tarihi güncellemesini hayata geçirmeye hazırlıyor. Son olarak Unicode'un emoji kataloğunu güncellemesinin ardından iPhone'lara gelecek yeni emojiler ortaya çıktı. iOS 18 güncellemesiyle iPhone'lara eklenecek olan 7 emoji görücüye çıktı.

Gündem

22.05.2024, 11:33

Apple kullanıcılarının merakla beklediği iOS 18 için artık geri sayıma geçildi. Tarihin en büyük iPhone güncellemesi olarak nitelendirilen bu güncelleme 10 Haziran'da WWDC 2024’te işletim sisteminin yeni sürümü ile kullanıcıya sunulacak. Güncellemenin en çok merak edilen özelliği tabi ki zekâ olacak. Fakat diğer yenilikler de kullanıcılar tarafından merak ediliyor.

15 Temmuz bugün Balıkesir'de otobüsler bedava mı? Balıkesir'de toplu taşıma ücretsiz mi? 15 Temmuz bugün Balıkesir'de otobüsler bedava mı? Balıkesir'de toplu taşıma... Haberi Görüntüle

iPHONE'A 7 FARKLI EMOJİ

10 Haziran'da hayata geçmesi beklenen iOS 18’le birlikte 7 farkı emoji daha klavyelere eklenecek. Apple iOS 18 ile bilrikte göz altı torbalarına sahip yüz, parmak izi, yapraksız ağaç, kök sebze, arp, kürek ve boya lekesini andıran emojileri kullancılarına sunacak.

Söz konusu emojiler pple’ın da kullandığı Unicode Consortium’un emoji kataloğunu güncellemesinin ardından ortaya çıktı. Şu an betada olan ve yeni emojileri içeren Unicode 16, 2 Temmuz’da resmî çıkışını yapacak. Resmi çıkışta bu emojiler yer almaya devam ederse iPhone dahil birçok klavyede bu emojileri görebiliriz. 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading