Yandex Metrica

İnsanlar can derdindeyken kardeşinin evine iş makinesi göndermişti! CHP'li Lütfü Savaş'a istifa çağrısı

İnsanlar can derdindeyken kardeşinin evine iş makinesi göndermişti! CHP'li Lütfü Savaş'a istifa çağrısı

CHP'li Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın arama-kurtarma faaliyetleri devam ederken kardeşinin evine eşya taşımak için iş makinesi göndermesi büyük tepki çekti. Vatandaşlar Savaş'ın istifasını istedi.

Gündem

31.03.2024, 21:14

CHP'li Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, arama-kurtarma faaliyetlerinde saniyenin bile önemli olduğu süreçte skandal bir olaya imza attı. 

Erkan Şahin kimdir? Sosyal medya fenomeni Erkan Şahin nereli? Erkan Şahin kimdir? Sosyal medya fenomeni Erkan Şahin nereli? Haberi Görüntüle

LÜTFÜ SAVAŞ'DAN SKANDAL TALİMAT 

Savaş, kardeşi Mehmet Savaş'ın Antakya'daki Akevler Mahallesi'ndeki 5. kattaki dairesinden, itfaiye ekiplerini tehlikeye atarak çanta arattı. 

Meclis ne zaman kapanacak? TBMM ne zaman tatile girecek? Meclis ne zaman kapanacak? TBMM ne zaman tatile girecek? Haberi Görüntüle

BİR YANDA ARAMA-KURTARMA BİR YANDA ÇANTA KURTARMA 

Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde, itfaiye ekiplerinin aldıkları çantayı sokakta bekleyen görevlilere verdikleri anlara tanık olan gönüllü vatandaş, "İtfaiye ekipleri canlı değil de çanta arıyor. Biz burada kurtarma yaparken bunlar, mal derdine düşüyorlar" dedi.

Sneijder'den, 'kara para aklama' iddialarına yanıt: Bakın kendini nasıl savundu Sneijder'den, 'kara para aklama' iddialarına yanıt: Bakın kendini nasıl savundu Haberi Görüntüle

BU HALK BU GİBİ İNSANLARI HAK ETMİYOR 

Birçok vatandaş sosyal medyada videonun gündem olması sonrası Savaş'ı istifaya çağırdı. Ersin K. isimli bir vatandaş da "Hatay belediye başkanı derhat istifa etmeli. 'Kentsel dönüşüme hayır' diye miting yapan kişi, şimdi de itfaiye erlerine 5. katta abisinin evinden çanta aldırıyor. Karşıdaki enkazda arama kurtarma ekipleri can kurtarmak için çalışırken yazık. Bu halk bu gibi insanları hak etmiyor" dedi.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading