Yandex Metrica

İngilizler resmen duyurdu! Arda Güler için çılgın rakam

İngilizler resmen duyurdu! Arda Güler için çılgın rakam

İngiliz basını, Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ın Fenerbahçeli Arda Güler'e talip olduğunu yazdı. İngilizler, genç yıldız adayı için 20 milyon euroyu gözden çıkardı.

Gündem

12.02.2024, 23:19

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla Avrupa'daki kulüplerin radarına giren 18 yaşındaki yıldız adayı Arda Güler'in talipleri her geçen gün artıyor.

Real Madrid ve Barcelona gibi devleri peşinden koşturan Arda Güler'e bu kez de İngiliz ekibi Newcastle United talip oldu.

Ölüm değil cinayet! İzmir'deki elektrik akımı olayında yeni gelişme: Google haritalarda dikkat çeken detay! Ölüm değil cinayet! İzmir'deki elektrik akımı olayında yeni gelişme: Google... Haberi Görüntüle

ARSENAL VE PSG DE TALİP

İngiliz basınında yer alan haberlerde Newcastle United'in Arsenal ve PSG gibi takımları geri bırakıp transferi sonlandırmak istediğine dikkat çekildi. Söz konusu haberde Arda Güler için 20 milyon euronun gözden çıkarıldığı ifade edildi.

Lugano Fenerbahçe maçını şifresiz veren yabancı uydu kanalları | FB-Lugano maçını yayınlayan kanallar hangileri? Lugano Fenerbahçe maçını şifresiz veren yabancı uydu kanalları | FB-Lugano... Haberi Görüntüle

ARDA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

İspanyol devi Barcelona'nın yanı sıra Ajax ve Napoli'nin temsiclileri Arda Güler'i Ankaragücü maçında izleyecekler.

Terörle mücadeleye dolunay da şahit! Pençe-Kilit bölgesindeki zorlu mücadelenin fotoğrafı duygulandırdı! Terörle mücadeleye dolunay da şahit! Pençe-Kilit bölgesindeki zorlu mücadelenin fotoğrafı... Haberi Görüntüle

SÖZLEŞMESİ UZATILIYOR

Fenerbahçe Kulübü, Arda Güler'in 2025 yılında sona erecek sözleşmesini 2027 yılına kadar uzatma kararı aldı. Resmi açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading