Yandex Metrica

İngiliz gazeteden Cumhurbaşkanı Erdoğan karşıtı kampanya! 'Muhalefet yenmek için birleşmeli'

İngiliz gazeteden Cumhurbaşkanı Erdoğan karşıtı kampanya! 'Muhalefet yenmek için birleşmeli'

İngiltere merkezli The Guardian gazetesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan karşıtı bir haber yayınladı. Söz konusu haberde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimlerde mutlaka kaybetmesi gerektiği öne sürülerek, 'Muhalefet yenmek için birleşmeli' sözlerine yer verildi.

Gündem

23.01.2024, 20:11

İngiliz merkezli The Guardian gazetesi, Türkiye'de yapılacak seçimlere ilişkin hükümet karşıtı skandal bir haber hazırladı. 

Mac'ler yapay zekaya kavuşuyor: Peki neler değişiyor? İşte yeni özellikler... Mac'ler yapay zekaya kavuşuyor: Peki neler değişiyor? İşte yeni özellikler... Haberi Görüntüle

ALGI OPERASYONU YAPTILAR 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümetin hedef alındığı yazıda, 'Erdoğan bir dönem daha göreve gelmeyi hak etmiyor' sözleri ile algı operasyonuna imza atıldı. 

Duruşmaya Selahattin Demirtaş'ta sanık sıfatıyla katıldı! 108 kişinin yargılandığı Kobani davasında yeni gelişme! Duruşmaya Selahattin Demirtaş'ta sanık sıfatıyla katıldı! 108 kişinin yargılandığı Kobani... Haberi Görüntüle

MUHALEFETE 'BİRLEŞİN' ÇAĞRISI

Haberde muhalefet sık sık çağrı yapılırken şu ifadelere yer verildi: 

Ana muhalefetteki CHP'nin halihazırda cumhurbaşkanlığına aday olmayı planlayan bir ulusal lideri (Kemal Kılıçdaroğlu) var. Altı partili muhalefet ittifakı, kimi destekleyeceği konusunda bölünmüş durumda.

Bakanlıktan CHP'nin teleferik yalanına jet yalanlama: İddialar doğru değil Bakanlıktan CHP'nin teleferik yalanına jet yalanlama: İddialar doğru değil Haberi Görüntüle

MUHALEFET HDP OLMADAN KAZANAMAZ

Diğer yandan yakın zamanda yapılan bir anket sonucuna göre muhalefetin HDP desteği olmadan çoğunluğu elde edemeyeceğini gösterdiği söylendi. 

Meteoroloji uyardı! İstanbul başta olmak üzere 10 ilde sağanak yağış var: İşte 20-21 Nisan il il hava durumu... Meteoroloji uyardı! İstanbul başta olmak üzere 10 ilde sağanak yağış... Haberi Görüntüle

'AB'YE KATILIM UMUTLARI İÇİN İÇ KARARTICI'

2023 seçimlerini muhalefetin kazanması gerektiğini belirten gazete, "Muhalefet, onu sandıkta yenmek için birleşmeli." sözlerine yer verildi. 

Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suriye'nin kuzeyine yönelik yeni operasyon sinyali verdiğine dikkat çekilerek, "Ankara, Kıbrıs ve Yunanistan'a yönelik saldırgan tavır takınıyor. AB'ye katılım umutları iç karartıcı" sözleri kaydedildi. 

Türkiye'nin ayrıca Finlandiya ve İsveç'in NATO'ya üyelik başvuruları için pazarlığını devam ettirdiği belirtildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading