Yandex Metrica

İmamoğlu'nun 392 Liralık baklavasına protesto

İmamoğlu'nun 392 Liralık baklavasına protesto

''1 kilo baklava 392 lira olur mu?'' demeyin. İmamoğlu yönetimindeki İBB'de olur. İBB 2020 Yılı Denetim Komisyonu raporunda yer alan 1 kilogram baklavanın 392 liraya alındığı bilgisi üzerine AK Parti İstanbul Gençlik Kolları 'nereden bu baklava' diye aradı ama bulamadı.

Gündem

23.01.2024, 17:31

İBB 2020 Yılı Denetim Komisyonu raporunda yer alan 1 kilogramı 392 liraya alınan baklava eleştiri konusu.  AK Parti İl Gençlik Kolları baklava protestosu için belediyenin önündeydi. Vatandaşlara ikram olarak baklava dağıtıldı.

''MİLLETİMİZİN TAKDİRİNE BIRAKIYORUZ''

Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Tomakin, "Biz İstanbul'da aradık, taradık, kilosu 392 TL'ye bir baklava bulamadık. Tabii ki kilosu 392 TL olmasa da baklava dağıtalım istedik. Burada biz bir israf olduğunu düşünüyoruz. Gençler olarak bu israfın da tamamen karşısındayız. Seçimden önce 'İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde israf var, israfı bitireceğiz.' diyenlerin, hatta bundan dolayı dikey bahçeleri dahi sökenlerin kilosu 392 TL'ye baklava almasını da milletimizin takdirine bırakıyoruz." diye konuştu.

İBB PERSONELİ İKRAMI KABUL ETMEDİ!

Konuşmanın ardından belediye önüne giden gençlik kolları mensupları, İBB Zabıta ve güvenlik personellerine baklava ikram ettiler. Fakat personeller ikramı geri çevirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading