Yandex Metrica

İmamoğlu'ndan İBB'ye alınan teröristler için akılalmaz savunma

İmamoğlu'ndan İBB'ye alınan teröristler için akılalmaz savunma

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün yaptığı basın toplantısında, İBB'de işe alınan ve PKK/KCK mensubu olduğu belirlenen Ö.K ve M.K ile ilgili akılalmaz açıklamalarda bulundu. İçişleri Bakanı Soylu'yu hedef gösteren İmamoğlu, terörist Ö.K için ''Geçici işçi, ot biçiyor'' derken M.K için de 'Çalışmaya devam edecek' dedi.

Gündem

03.05.2024, 11:04

İBB'de terör iltisaklı kişilerin çalışmasıyla ilgili tartrışmalar halen güğndemdeki yerini korurken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan karşılıklı açıklamalar gelmişti.

Fenomenlere 'hack' tuzağı: Engin Polat'a paralar bakın nereden geliyormuş Fenomenlere 'hack' tuzağı: Engin Polat'a paralar bakın nereden geliyormuş Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU'NDAN TERÖRİSTLER İÇİN SKANDAL SAVUNMA

İBB Başkanı İmamoğlu bugün yaptığı basın toplantısında İBB'de işe alınan teröristler için akılalmaz sözler sarfetti. İBB'de çalıştığı ortaya çıkan Botan Erciş kod adlı Ö.K. için '5 aylık geçici işçi, ot biçiyor, çapa yapıyorbu arkadaşımız.' dedi.

Trump'a suikast girişimi piyasaları nasıl etkiler? Borsa, dolar, altın yatırımcısı merakta! Trump'a suikast girişimi piyasaları nasıl etkiler? Borsa, dolar, altın yatırımcısı... Haberi Görüntüle

2013'TE PKK DAĞ KADROSUNA KATILMIŞ

Botan Erciş kod adlı Ö.K.'nin 2013 yılında PKK/KCK terör örgütü içerisinde faaliyet göstermek üzere dağ kadrosuna katıldığı ve 2017'de ise güvenlik güçleri tareafından yakalandığı bilgisi paylaşılmıştı.

Türk donanması KKTC açıklarında: Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50'nci yılında 50 gemiyle geçit töreni Türk donanması KKTC açıklarında: Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50'nci yılında 50... Haberi Görüntüle

'İTFAİYE ERİMİZ ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEK'

İmamoğlu'nun terörist Ö.K. ile ilgili sözleri şaşırtırken bununla da yetinmedi. Yine İBB'de çalıştığı belirlenen terörist M.K.'yı da savunmaya geçen İmamoğlu, ''6 Nisan 2021’de yapılan şeffaf sınavla itfaiyeye girmiş. İtfaiye erimiz çalışmaya devam edecek" şeklinde konuştu.

Euro 2024 şampiyonu hangi takım? İspanya-İngiltere maçı kaç kaç bitti? Euro 2024 şampiyonu hangi takım? İspanya-İngiltere maçı kaç kaç bitti? Haberi Görüntüle

DAHA ÖNCE REDDEDİLDİĞİNE DAİR BELGELER YAYINLANDI

Öte yandan İmamoğlu'nun savunduğu teröristler için sosyal medya hesabından açıklama yapan  İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, ismi geçen kişinin kamu kurumlarından daha önce reddedildiğine ilişkin belgeleri yayınlamıştı.

Ersoy, İBB çalışanın sicilini de kamuoyuyla paylaşmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading