Yandex Metrica

İmamoğlu soluğu Yunanistan'da aldı: Miçotakis'le ne konuştu?

İmamoğlu soluğu Yunanistan'da aldı: Miçotakis'le ne konuştu?

Ekrem İmamoğlu Yunanistan'a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Yunan Başbakanı ile hediyeleşen İmamoğlu'nun kritik meseleleri muhatabıyla görüşüp görüşmediği merak konusu.

Gündem

23.01.2024, 18:00

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, milyonlarca vatandaşın ulaşımda çektiği çile sonrası kendisine yöneltilen eleştirilerden bunalmış olacak ki soluğu Yunanistan'da aldı. 

Atina'ya yönelik sürpriz ziyaretini Instagram'daki hesabından duyuran CHP'li İmamoğlu, Yunan Başbakanı Miçotakis'le yaptığı görüşmeye ilişkin görseller paylaştı. 

Yunanistan'dan Türkiye'ye yönelik "Savaşa hazırız" mesajlarının geldiği bir döneme denk düşen tuhaf ziyarette ne konuşulduğu açıklanmadı. 

İmamoğlu yalnızca şu notu paylaşmakla yetindi: "Bugün Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile de bir araya geldik. Sayın Başbakana nazik daveti için teşekkür ederim. İstanbul ve Türkiye'miz için kendisiyle verimli bir sohbet gerçekleştirdik."

Karşılıklı hediyeştikleri görülen Miçotakis ve İmamoğlu arasında hangi konularda görüş alışverişinde bulunulduğu merak konusu. 

Atina'ya giden her politikacının çantasında 'Ege adaları', 'Mavi Vatan', 'kıta sahanlığı', 'Kuzey Kıbrıs'ın durumu' gibi başlıklar olduğu düşünüldüğünde, İmamoğlu'nun bu konulardan birini Miçotakis'le görüşmüş olma ihtimalinin ne olduğu sorusu büyük bir soru işareti olarak kaldı. 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading