Yandex Metrica

İmamoğlu 'Karakterine kefilim' demişti! İBB çalışanı Gezi Parkı davasında 18 yıl ceza aldı

İmamoğlu 'Karakterine kefilim' demişti! İBB çalışanı Gezi Parkı davasında 18 yıl ceza aldı

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Gezi Parkı davasında 18 yıl hapis cezası alan İBB Şehircilik Proje Koordinatörü Tayfun Kahraman hakkında yaptığı açıklamalar ortaya çıktı. Tevfik Göksu'nun Kahraman'ı eleştiren sözlerine karşı İmamoğlu, 'Karakterine ve kişiliğine kefilim. Ona söver gibi hakarette bulunmanızı yadırgıyorum.' demişti.

Gündem

23.01.2024, 19:11

İstanbul Adliyesi 13. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından görülen Gezi Parkı davasında karar dün açıklanmıştı. Mahkeme sonucunda Osman Kavala hükümeti ortadan kaldırmaya teşebbüs suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı. 

Kardeşlerim yeni bölüm bu akşam mı, ne zaman? Kardeşlerim 125. bölüm bugün mü? Kardeşlerim yeni bölüm bu akşam mı, ne zaman? Kardeşlerim 125.... Haberi Görüntüle

İBB ŞEHİRCİLİK VE PROJE KOORDİNATÖRÜ 18 YIL HAPİS CEZASI ALDI 

Diğer yandan sanıklar, Ayşe Mücella Yapıcı, Çiğdem Mater Utku, Ali Hakan Altınay, Mine Özerden, Can Atalay, Tayfun Kahraman ve Yiğit Ali Ekmekçi'ye "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevini yapmaya teşebbüs" suçlamasından önce ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildiği fakat daha sonra asli faile suçun işlenmesi sırasında yardım etmelerinin anlaşılması üzerine 18'er hapis cezasına indirildiği belirtildi. 

Yaşanan olayların ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 18 yıl hapis cezası alan isimlerden olan İBB Şehircilik Proje Koordinatörü Tayfun Kahraman'ı savunan açıklamaları yeniden ortaya çıktı. 

Ateş Kuşları dizisi final mi yapacak? ATV Ateş Kuşları dizisi bitecek mi, ne zaman? Ateş Kuşları dizisi final mi yapacak? ATV Ateş Kuşları dizisi... Haberi Görüntüle

iMAMOĞLU 'KİŞİLİĞİNE KEFİLİM' DEMİŞTİ

AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun Kahraman'ın hedef alan, "Terör örgütlerinin paçavrasının altında gaz maskesiyle beraber havaalanı dursun, boğaz köprüsü dursun diyen bir kişi bu şehrin neresini dönüştürecek?" sözlerine İmamoğlu şu sözlerle cevap vermişti: 

"Karakterine ve kişiliğine kefilim. Ona söver gibi hakarette bulunmanızı yadırgıyorum. Geçmişte çok övdüğünüz insanlarda yanıldığınız gibi şimdi de çok sövdüğünüz insanda yanılacaksınız"
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading