Yandex Metrica

Sitede Ara

İmamoğlu İstanbullulara yalan mı söylüyor? Tevfik Göksu gerçekleri ortaya çıkardı

İmamoğlu İstanbullulara yalan mı söylüyor? Tevfik Göksu gerçekleri ortaya çıkardı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, personel alımıyla ilgili söylediği rakamların gerçeği yansıtmadığını söyleyerek "İBB Başkanı ya yönettiği kurumun rakamlarını bilmiyor ya da bu rakamları çarpıtıp tahrip ederek aziz İstanbulluları aldatıyor" ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 22:03

İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı videolu paylaşımda CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun personel alımları hakkında - açıkladığı rakamları değerlendirdi.

İmamoğlu'nun paylaştığı rakamların doğru olmadığını belirten Göksu, İBB'nin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na bildirdiği rakamları açıkladı. Buna göre, İBB'den 13.353 kişi işten çıkarıldı, 45.029 kişi işe ise alındı.

DEM'li Sırrı Sakık haddini aştı! Meclis bahçesinde PKK güzellemesi! DEM'li Sırrı Sakık haddini aştı! Meclis bahçesinde PKK güzellemesi! Haberi Görüntüle

"İMAMOĞLU'NA MI BAKANLIĞA MI İNANACAĞIZ?"

Mahkeme tarafından tescillenen Fazilet Durağı yalanını örnek gösteren Göksu, "İmamoğlu'na mı inanacağız yoksa Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının verilerine mi inanacağız?" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'nun geldiği günden itibaren İstanbul'u büyük bir borç bataklığına batırdığını sözlerine ekleyen Göksu, "CHP'li İBB Başkanı ya yönettiği kurumun rakamlarını bilmiyor ya da bu rakamları çarpıtıp tahrip ederek aziz İstanbulluları aldatıyor" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading