Yandex Metrica

İmamoğlu hem suçlu hem güçlü! Balık keyfinin bozulmasına kızdı, muhabirlere dava açtı

İmamoğlu hem suçlu hem güçlü! Balık keyfinin bozulmasına kızdı, muhabirlere dava açtı

İngiliz Büyükelçi ile balık sefası süren İmamoğlu, MOBESE görüntülerini kimin yaydığının peşine düşerek iki gazeteciye dava açtı. Aynı İmamoğlu, kendisini büyükelçi ile birlikte gösteren ve restoranın içinden çekilmiş fotoğraflara ise sessiz kaldı. Acaba neden?

Gündem

09.05.2024, 16:02

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde İstanbullular kar ile mücadele ederken  İngiliz Büyükelçisi ile balık restoranında sefasını sürdüğü anlar ortaya çıkmıştı. 

İstanbulluların kar küreme aracına en fazla ihtiyaç duyduğu vakitlerde İmamoğlu'nun geçiş güzergahında kar küreme araçlarının vızır vızır işlemesi mobese kayıtlarında ortaya çıkması sonrası vatandaşlardan büyük tepki gelmişti.

İmamoğlu olayın ortaya çıkmasının ardından yaptığı açıklamada MOBESE görüntülerinin paylaşılmasının doğru olmadığını, bunun takipçisi olacağını ifade etti.

5 yıldızlı otelde eşi benzeri görülmemiş protesto: Bakın yatağını nereye götürdü 5 yıldızlı otelde eşi benzeri görülmemiş protesto: Bakın yatağını nereye... Haberi Görüntüle

O FOTOĞRAFLARIN PEŞİNE DÜŞMEYE KORKUYOR MUSUN?

İBB Başkanı İmamoğlu, görüntüleri yayınlayan iki gazeteci hakkında dava açtı. İmamoğlu, Milat Gazetesi muhabiri ve Yeni Şafak Gazetesi muhabirinden şikayetçi oldu.

MOBESE kamerasına ait görüntünün nasıl sızdığı konusunda gazetecilerden şikayetçi olan İmamoğlu'nun, İngiliz Büyükelçi Dominic Chillcott ile görüşmesini ifşa eden asıl fotoğraf karşısında sessiz kalması ise dikkat çekiyor. 

İmamoğlu ile Chillcott, eşleriyle birlikte Balıkçı Kahraman'a girdikleri sırada ünlü restoranda oturanlardan biri o anların fotoğrafını çekmişti. Sonra bu fotoğraflar gazeteci Cengiz Alçayır tarafından sosyal medyada yayınlanmıştı. Alçayır'a sözkonusu fotoğrafları ulaştıranların CHP yönetiminden olma ihtimali İmamoğlu'nu hayli ürkütüyor. 

Bir süredir CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile 2023 için sıkı bir mücadeleye girişen İmamoğlu, iddialara göre CHP yönetimince adım adım takip ediliyor. Cumhurbaşkanlığına adaylık kampanyasına para akıtmak için belediye kaynaklarından 849 milyon TL ayıran İmamoğlu, CHP Lideri Kılıçdaroğlu karşısında güç kazanmak istiyor. Kılıçdaroğlu'nun işte bu adımlardan rahatsız olarak İmamoğlu'nu takip ettirdiği iddia ediliyor. 

İBB Başkanı, İstanbul kar esareti altındayken neden 3 saat boyunca rakı-balık ziyafeti verdiğini açıklamak yerine gazetecilerden şikayetçi oluyor. İmamoğlu'nun aynı hassasiyeti 'restoran içerisinde çekilmiş fotoğraf' konusunda neden göstermediği enteresan bulunuyor.  

Bakan Fidan'dan kritik temas: Nijer Devlet Başkanı Tiani ile görüştü Bakan Fidan'dan kritik temas: Nijer Devlet Başkanı Tiani ile görüştü Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU MU SIZDIRDI?

İstanbul kar felaketiyle mücadele ederken balık keyfi yapmaya giden İmamoğlu, bu sabah FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın konuğu oldu. İmamoğlu, görüntülerin sızdırılmasının bir "kumpas" olabileceği iddiasında bulundu. Peki İmamoğlu'nun siyasi kariyerini noktalayabilecek balıkçı görüntüleri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ekibi tarafından mı servis edildi? İmamoğlu "kumpas" derken CHP liderine bir mesaj mı verdi?

   

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading