Yandex Metrica

İletişim Başkanlığı paylaştı! Dünyaca ünlü isimlerden destek: Seninleyiz Türkiye

İletişim Başkanlığı paylaştı! Dünyaca ünlü isimlerden destek: Seninleyiz Türkiye

İletişim Başkanlığı tarafından Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası dünya genelinde ortaya konulan dayanışma ve yardım seferberliğinden hareketle uluslararası kamuoyuna yönelik "Seninleyiz Türkiye" kampanyası başlatıldı. Kampanyaya herkesin yakından tanıdığı dünyaca ünlü isimlerden destek mesajı geldi.

Gündem

23.01.2024, 22:20

 6 Şubat'ta meydana gelen 11 ili derinden etkileyen depremlerde Türkiye yaralarını hzıla  sarmaya devam ederken Cumhurbaşkanlığı İletişim Başknalığı uluslararası kamuoyuna yönelik "Seninleyiz Türkiye" (We Stand With Türkiye) sloganıyla bir kampanya başlattı. Kampanyaya aralarında Morgan Freeman, Aamir Khan gibi birçok ünlü isim de Türkiye'ye destek mesajları paylaştı. 

İhmalkarlık ölüm getirmişti! İzmir'de iki kişinin öldüğü elektrik faciasında yeni gelişme! İhmalkarlık ölüm getirmişti! İzmir'de iki kişinin öldüğü elektrik faciasında yeni... Haberi Görüntüle

KAMPANYA 18 ÜLKEDE BAŞLATILDI 

İletişim  Başkanlığı tarafından başlatılan kampanya ile ABD, İngiltere, Fransa, İspanya, Belçika, Almanya, İtalya, Belçika, Hollanda, Macaristan, Meksika, Kanada, Güney Kore, Malezya, Endonezya, Çin, Japonya, Suudi Arabistan olmak üzere toplam 18 ülkede başlatılan uluslararası dayanışma kampanyası ile yaşanan afet sonrası ortaya konulan küresel dayanışma ruhunun güçlendirilmesi hedefleniyor.

İnsan bir kere ölür adam gibi ölür! İhanet gecesinin sembol videosu bu yıl da gündem oldu! İnsan bir kere ölür adam gibi ölür! İhanet gecesinin sembol... Haberi Görüntüle

DÜNYACA TANINAN İSİMLERDEN DESTEK MESAJLARI

Başlatılan bu kampanyaya destek olmak amacıyla  New York’ta Times Meydanı gibi önemli meydanlarda ve ledli mobil kamyonlar aracılığıyla (led-truck) dış mekan ilanları yayınlandı. Ülkelerin önemli gazetelerinde de “We Stand Türkiye” sloganlarıyla ilanlara yer verildi. Kampanyada BM Genel Sekreteri Antonio Guterres dünyaca tanınmış oyuncular Morgan Freeman, Amir Khan, Reshat Strik, şarkıcı Jamala, Yasmin Levy, Della Miles, sporcu Matwe Middlemkoop’un da bulunduğu ünlü isimlerin Türkiye’ye destek mesajlarını içeren videolar farklı mecralarda paylaşıldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading