Yandex Metrica

'İktidar olduğumuzda jetleri satacağız' demişti! Malatya'ya jetle gitti

'İktidar olduğumuzda jetleri satacağız' demişti! Malatya'ya jetle gitti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Malatya'ya jetle uçtu. Malatya seyahatinde 'Hawker 800XP Performance' tipi özel jet kullanan Akşener'in makam aracı karayolundan sevk edildi. Jet görüntüleri, İYİ Parti liderinin 2018'de yaptığı açıklamaları akıllara getirdi.

Gündem

23.01.2024, 17:37

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, temaslarda bulunmak üzere Malatya'ya gitti. Ancak her zaman olduğu gibi yine temasların içeriği değil, seyahat sırasında yaşananlar gündemde. Kurmaylarıyla birlikte Malatya'ya giden İYİ Parti Lideri,  İstanbul'dan özel jetle ayrıldı.

Akşener'i Malatya Havalimanı'nda bir grup partili karşıladı. Karşılamanın en dikkat çeken unsuru Meral Akşener'in jeti oldu.

VAATLER VE GERÇEKLER

Meral Akşener'in Malatya'ya seyahat tercihi olan  'Hawker 800XP Performance' tipi uçak, ünlü isimlerin ve iş insanlarının sıklıkla kullandığı bir model. Durumu çelişkili kılan konu ise İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in daha önce yaptığı açıklamalar. Akşener  iktidara gelmeleri halinde uçak filosunu kullanmayacaklarını belirterek satışa çıkaracaklarını duyurmuştu. 

AKŞENER HAVADAN MAKAM ARACI KARADAN GELDİ

Akşener'in makam aracı ise karayolundan Malatya'ya sevk edildi. Havalimanı'nda partililerle buluşan Akşener, buradan şehir merkezine makam aracıyla devam etti.


Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading