Yandex Metrica

İkinci test uçuşunu tamamlayan KIZILELMA'dan yeni görüntü: Seni Allah'a ısmarladık

İkinci test uçuşunu tamamlayan KIZILELMA'dan yeni görüntü: Seni Allah'a ısmarladık

Bayraktar KIZILELMA'nın gökyüzündeki testleri devam ediyor. Baykar Teknoloji lideri Selçuk Bayraktar, İnsansız Uçak Sistemi (MİUS) Bayraktar KIZILELMA'ya ait yeni görüntüleri paylaşırken ''Seni Allah'a ısmarladık'' ifadelerini kullandı.

Gündem

19.02.2024, 16:18

Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı olan Bayraktar Kızılelma, ikinci test uçuşunu başarıyla tamamlamıştı. Tekirdağ Çorlu'daki uçuşu Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar yönetmişti.. İlk uçuşunu 14 Aralık 2022'de gerçekleştiren Kızılema, Türkiye'nin en büyük savaş gemisi olacak TCG Anadolu gibi kısa pistli gemilere iniş ve kalkış yapabilecek ve 1500 kg faydalı yük taşıyabilecek.

Baykar Teknoloji lideri Selçuk Bayraktar, "SİHA'lar hükümetin elindeki en büyük propaganda projelerinden birisi. Bu proje 'Kutsal, dokunulmaz' hale getirildi. Kusura bakmayın ya, dokunacağız tabi ki" ifadelerini kullanarak BAYKAR'ı hedef alan DEVA partisi lideri Ali Babacan'ı rahstız edecek yeni bir görüntü paylaştı. 

ÖGG sınavı sonuçları ne zaman açıklanır 2024? Özel Güvenlik 108. dönem sınav sonuçları nereden öğrenilir? ÖGG sınavı sonuçları ne zaman açıklanır 2024? Özel Güvenlik 108.... Haberi Görüntüle

''UÇACAKSIN GÖKLERİ YIRTARCASINA''

Sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşımda bulunan Selçuk Bayraktar, "Koşacaksın, uçacaksın, enginlerden süzülüp ineceksin... Yürüyüp eve dönüp sükûn bulacaksın...Ve yine koşup dört nala, uçacaksın gökleri yırtarcasına...Seni; yerin, denizin, göğün Hakimi'ne ısmarladık...Seni Allah'a ısmarladık KIZILELMA..." sözlerini sarf etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading