Yandex Metrica

İkinci 'çöp ev' vakası! 3 çocuk terkedilmiş halde bulundu: Devlet sahip çıktı

İkinci 'çöp ev' vakası! 3 çocuk terkedilmiş halde bulundu: Devlet sahip çıktı

Bursa'da bir çöp evde terkedilen çocuk vakasının ikincisi İstanbul'da yaşandı. Eyüpsultan'da ihbar üzerine bir eve giden ekipler; anne ve babası tarafından terk edilmiş 3 çocukla karşılaştı. Tedavileri yapılan çocuklara devlet sahip çıktı. İşte vicdanları sızlatan olayın ayrıntıları.

Gündem

23.01.2024, 20:21

Bursa'da uaşanan çöp ev vakasının ikincisi bu defa İstanbul Eyüpsultan'da yaşandı. Eyüpsultan Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri kendilerine gelen bir ihbarı Eyüpsultan Çocuk Büro Amirliği'ne iletti.

19 Nisan İzmir'de deprem kaç saniye sürdü? İzmir'de deprem hangi ilçede oldu, merkez üssü neresi? 19 Nisan İzmir'de deprem kaç saniye sürdü? İzmir'de deprem hangi... Haberi Görüntüle

3 KARDEŞ ÇÖP EVDE BULUNDU

Polis ekipleri ve sosyal hizmet uzmanları ihbara konu olan eve gitti. Ekipler 3, 4 ve 7 yaşlarında üç kardeşle karşılaştı. Evin çöple dolu olduğu ve çocukların sağlıksız ortamda yaşadığı görüldü.

Çocuklar sağlık kontrollerinden geçirilmek için hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Ucuz Tesla fiyatı ne kadar? 1.7 milyon liraya Tesla Model Y siparişi nasıl verilir? Tesla'nın fiyatı neden düştü? Ucuz Tesla fiyatı ne kadar? 1.7 milyon liraya Tesla Model... Haberi Görüntüle

VİCDANSIZ ANNE VE BABA YAKALANDI

Tedavileri bitince de Çocuk Esirgeme Kurumu'na teslim edilmelerine karar verildi. Başlatılan soruşturma kapsamında çocukların anne ve babası yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin ifadesi alındı. Cumhuriyet Başsavcılığı şüphelilerin akıl sağlığı ve mental açıdan durumlarının tespit edilmesi için talimat verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading