Yandex Metrica

İETT şoförü 'psikolojim bozuldu' deyip, seferinin iptalini istemiş

İETT şoförü 'psikolojim bozuldu' deyip, seferinin iptalini istemiş

İBB'ye bağlı İETT, her gün bir değil birkaç tuhaf gelişmeyle gündeme gelirken, bir İETT şoförünün "psikolojim bozuldu" deyip, sefere başlamaması akıllara durgunluk verdi.

Gündem

23.01.2024, 17:58

İstanbulluların İBB ve ona bağlı İETT ile olan imtihanı giderek daha da alevleniyor. Hemen her gün bir kaza, arıza, sefer iptali ve benzeri sorunlarla karşılaşmaktan bıkan vatandaşlar, tepkilerini her mecrada ifade ederken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve yönetiminin bu sorunlara kulak tıkamasından şikayetçi. 

MEB yeni müfredatta hangi değişiklikler var? Yeni müfredat ne zaman uygulanacak? MEB yeni müfredatta hangi değişiklikler var? Yeni müfredat ne zaman... Haberi Görüntüle

"PSİKOLOJİM BOZUK" DEDİ

16 milyona yakın nüfusu bulunan İstanbul'da toplu taşıma araçlarıyla günlük seyahatlerini gerçekleştiren yolcuların uzun süredir şikayetçi oldukları İETT otobüsleri konusu, özellikle son zamanlarda daha içinden çıkılmaz bir hal aldı. Yolda kalan, arızalanan, uçan otobüs haberlerine bu defa bir İETT şoförünün "psikolojim bozuldu" deyip, sefere başlamadığı iddiası eklendi.

Sosyal medyadan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne şikayetini belirten bir vatandaşın yazdıklarına bakınca İETT şoförünün yolcuya olan tepkisi "pes "dedirten cinsten. İddiaya göre, otobüs şoförü, sinirlenip, yolculara psikolojisinin bozuk olduğunu söyleyip, amirlerine söylendikten sonra seferinin iptal edilmesini istedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading