Yandex Metrica

İçişleri Bakanlığı suç örgütlerine göz açtırmıyor! Son 6 ayda 1304 kişi tutuklandı: 191 çete çökertildi

İçişleri Bakanlığı suç örgütlerine göz açtırmıyor! Son 6 ayda 1304 kişi tutuklandı: 191 çete çökertildi

İçişleri Bakanlığı önderliğinde yürütülen emniyet ve jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonlarda 191 organize suç örgütü çökertildi. Söz konusu operasyonlarda aralarında elebaşlarının da bulunduğu binlerce suç örgütü üyesi yakalanıp adalete teslim edildi.

Gündem

04.02.2024, 22:06

Son 6 ayda İçişleri Bakanlığı tarafından koordine edilen toplam 593 operasyon gerçekleştirildi. Söz konusu operasyonlarda gözaltına alınan 4 bin 303 şüpheliden 1304'ü tutuklandı, 876 kişi hakkında adli kontrol kararı verildi. Ayrıca 4'ü uluslararası, 25'i ulusal, 24'ü bölgesel ve 138'i yerel olmak üzere 191 suç örgütü çökertildi.

Türkiye Ortadoğu'daki gücünü artırıyor! Libya'dan sonra o ülkeye iki askeri gemi konuşlandırılacak! Türkiye Ortadoğu'daki gücünü artırıyor! Libya'dan sonra o ülkeye iki askeri... Haberi Görüntüle

UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Öte yandan uyuşturucuya karşı savaş açan İçişleri Bakanlığı, son 6 ayda 132 bin 537 operasyon gerçekleştirildi. Söz konusu operasyonlar kapsamında 15 bin 280 şüpheli çıkarıldıkları hakimliklerce tutuklandı ve 6 bin 143 kişi hakkında adli kontrol kararı uygulandı.

100 yıldır kapalıydı: Osmanlı'nın son sarayı geri dönüyor 100 yıldır kapalıydı: Osmanlı'nın son sarayı geri dönüyor Haberi Görüntüle

ÇÖKERTİLEN BAZI ÇETELER

İçişleri Bakanlığı koordinasyonunda, İstanbul, Ankara, Tekirdağ, Muğla, Bursa/İnegöl'de Daltonlar", "Gedik ve Görenler", "Ayhan Bora Kaplan", "Şirinler (Aksoylar)", "Terkinler", "Şahinler", "Uzuner", "Bulutlar", "Pelitler", "Baygaralar", "Sarallar", "Gemiciler" adlı organize suç örgütlerine düzenlenen operasyonlar dikkati çekti. Yine İstanbul merkezli "Yolyemezler" isimli organize suç örgütüne yapılan operasyon da bunlar arasında yerini aldı.

Selçuk Bayraktar'dan 15 Temmuz paylaşımı Selçuk Bayraktar'dan 15 Temmuz paylaşımı Haberi Görüntüle

ULUSLARARASI SUÇ ÖRGÜTLERİNE OPERASYONLAR

Öte yandan ulusal suç örgütlerinin yanı sıra Güvenlik güçlerinin titiz çalışmaları neticesinde çeşitli uluslararası suç örgütlerine de operasyonlar yapıldı. Söz konusu operasyonlar kapsamında İstanbul'da "Leijdekkers", "Comanchero", "Kompanio Bello" ve "Balkan Kartelleri" isimli uluslararası uyuşturucu çeteleri çökertildi. 

Ayrıca İstanbul merkezli "Anacurlar", Ankara merkezli "Anka-1" operasyonlarıyla Bursa, Konya ve İzmir'de "Ulus", "Dümanerler" ile "Kayagürbüz" isimli uyuşturucu çetelerine de operasyonlar düzenlendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading