Yandex Metrica

İBB'nin görev ihmali! Araçlar geçerken yol çöktü! Çevreyi kanalizasyon kokusu sardı

İBB'nin görev ihmali! Araçlar geçerken yol çöktü! Çevreyi kanalizasyon kokusu sardı

Dün gece, İstanbul'un merkez lokasyonlarından biri olan Şişli'de yol çöktü. göçüğün yaşandığı alana gelen İBB ekipleri göçüğün çevresine çukur kazdı. Saatler ilerlemesine rağmen çukur kapatılmayınca etrafı kanalizasyon kokusu sardı.

Gündem

23.01.2024, 19:10

İBB'nin görev ihmallerine bir yenisi daha eklendi. Şişli’de bir yolda araçlar ilerlerken çökme meydana geldi. Çökmenin meydana geldiği sokak trafiğe kapatılırken, çevreyi kanalizasyon kokusu sardı.

Edinilen bilgilere göre, Esentepe Mahallesi Kır Gülü Sokak’ta saat 20.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir sebepten yolda çökme meydana geldi. Yaklaşık 6 metrekarelik alanda 3 metre derinlikte yaşanan çökme sonrası sokak trafiğe kapatılarak, çöken kanalizasyon ve su borularının geçtiği alan belediye ekipleri tarafından kazıldı.

Fenomenlere 'hack' tuzağı: Engin Polat'a paralar bakın nereden geliyormuş Fenomenlere 'hack' tuzağı: Engin Polat'a paralar bakın nereden geliyormuş Haberi Görüntüle

KANALİZASYON HATTI SU SIZDIRDI

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) ekipleri, yaptıkları incelemede kanalizasyon hattının su sızdırdığını tespit etti. Çevreyi kanalizasyon kokusu sararken, olayın üzerinden saatler geçmesine rağmen henüz göçüğün kapatılması için bir çalışmaya başlanmaması dikkat çekti.

Araç sahipleri dikkat! O tarihe kadar ödemeyenler büyük cezalar ile karşı karşıya! Son tarih... Araç sahipleri dikkat! O tarihe kadar ödemeyenler büyük cezalar ile... Haberi Görüntüle

'HİÇBİR ÇALIŞMA YOK'

Yolun çöktüğü sokakta yaşayan bir vatandaş, "Arabalar geçerken dün çöktü, yolu kapattılar. Bayağı büyük bir göçük var. Bir iki saat sonra çalışmaya geldiler. Altı boş olduğu için çöktü. Alttan kanalizasyon geçiyor. Şu anda hiçbir çalışma yok. Kapatılması için bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Şeyha Mahra kimdir? Dubai Prensesi Şeyha Mahra eşini sosyal medaydan boşadı! Şeyha Mahra kimdir? Dubai Prensesi Şeyha Mahra eşini sosyal medaydan... Haberi Görüntüle

'BURADAN BİRİ GEÇSE CİNAYET OLURDU'

Bir başka semt sakini ise, "Toprak kaydı yeraltı suları nedeniyle. Asfalt altında boşluk oluştu. Arabalar geçerken de çöktü. Ben bayağı şaşırdım, bu kadar olacağını düşünmüyordum" şeklinde konuştu.

Motoruyla sokaktan geçmeye çalışan bir genç, "Şaşırdım ben de, bayağı çökmüş yani. Tehlikeli bir olay. Buradan biri geçse o esnada cinayet olurdu yani" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading