Yandex Metrica

İBB'den yüzyılın rezaleti! Metro istasyonlarında merdiven ve asansörler çalışmıyor

İBB'den yüzyılın rezaleti! Metro istasyonlarında merdiven ve asansörler çalışmıyor

İBB'den Yüzyılın Mitingi'ne engelleme girişimi: Atatürk Havalimanı'na giden metro istasyonlarında merdiven ve asansörler çalışmıyor.

Gündem

03.02.2024, 21:18

CHP'li İBB yönetimi geçtiğimiz haftalarda hedef aldığı Milli SİHA ve İHA projelerinin ardından Teknofest alanı olan Atatürk Havalimanı'ndaki yürüyen merdiven ile asansorleri 'arızalandı' gerekçesiyle durdurmuştu. Bugün ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gerçekleştirecek olduğu 'İstanbul Yüzyılın Mitingi'ne giden bir vatandaş yayınladığı videoda ''Atatürk Havalimanı metro istasyonunda yürüyen merdivenlerin hiçbiri yine çalışmıyor'' dedi.

Kuleden devlete karşı santaj! Erdoğan devreye girdi: Sorumluları hesaba çekin! Kuleden devlete karşı santaj! Erdoğan devreye girdi: Sorumluları hesaba çekin! Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'IN İSTANBUL MİTİNGİ İÇİN TÜM İSTANBUL'DA YOĞUNLUK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile buluşmak ve AK Parti'nin Büyük İstanbul Mitingi için seçilen Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'ni doldurmak için yola koyulan vatandaşlar tüm ilçelerden yola çıktı. Erken saatlerden itibaren miting alanı güzergahını dolduran vatandaşlar coşkuyla Havalimanı miting alanına ilerlemeye devam ediyor.

Genelkurmay çatı davasında cezalar onandı! FETÖ'cülere 138'er kez müebbet hapis cezası Genelkurmay çatı davasında cezalar onandı! FETÖ'cülere 138'er kez müebbet hapis... Haberi Görüntüle

MİTİNG ALANINDAN İLK GÖRÜNTÜ

Atatürk Havalimanı miting alanından 1 saatten fazla zaman kalmasına rağmen meydanın neredeyse tamamen dolduğuna ilişkin ilk görüntü sosyal medyada geniş yankı buldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading