Yandex Metrica

İBB'de metro fiyaskosu! Asansörler çalışmıyor, tavandan lağım suları akıyor

Geçtiğimiz günlerde İBB tarafından hizmete açılan Ataköy Olimpiyat Metro hattında tavandan lağım sularını akıyor. Ayrıca metroda hiçbir asansörün de çalışmadığı görüldü.

Gündem

19.04.2024, 20:05

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerine sayılı günler kala İstanbul Büyük Şehir Belediyesi tarafından hizmete açılan Ataköy Olimpiyat Metro hattının son hali içler acısı.

5 yıl önce göreve gelen ancak gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun beceriksizliği bir kez daha ortaya çıktı.

Teleferik değil ihmalkarlık öldürdü! Raporlar ortaya çıktı: Aylar süren bakım 2 haftada yapıldı! Teleferik değil ihmalkarlık öldürdü! Raporlar ortaya çıktı: Aylar süren bakım... Haberi Görüntüle

ASANSÖRLER ÇALIŞMIYOR

Yıllardır gözle görülür ilerleme kaydedilmeyen ve trafiğin felç olmasına sebep olan Ataköy Olimpiyat Metro hattı projesi seçime sayılı günler kala İBB tarafından açıldı. Ancak içeride Metro hattına engelli vatandaşların ulaşması imkansız durumda. Ayrıca hiçbir engelli asansörü ise çalışmıyor.

DEM’li Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nden Sezai Karakoç hazımsızlığı! Sessiz sedasız isim değiştirdiler DEM’li Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nden Sezai Karakoç hazımsızlığı! Sessiz sedasız isim... Haberi Görüntüle

TAVANDAN LAĞIM SULARI AKIYOR

Geçtiğimiz günlerde açılan metro istasyonuna girildiğinde ise yoğun toz bulutu ve kötü koku sizi karşılıyor. Tavandan akan lağım suyu kameralara yansıdı. Metro istasyonlarının içerisinde adeta şantiye tozu ve kirleri bulunuyor.

Metro içerisindeki vagonlarda ise hangi durakta olduğunu gösteren ekranların hiç birinin çalışmadığı görüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading