Yandex Metrica

İBB'den tepki çeken karar! Deprem bölgesine personel desteği gerekçesiyle bazı mescit ve tuvaletleri kapattı

İBB'den tepki çeken karar! Deprem bölgesine personel desteği gerekçesiyle bazı mescit ve tuvaletleri kapattı

Kahramanmaraş merkezli 11 ilde büyük yıkıma neden olan deprem felaketi sonrası İBB'den tepki çeken bir karar geldi. İBB, deprem bölgesine personel gönderdiği gerekçesiyle İstanbul'daki bazı mescit ve yanındaki tuvaletleri kapattı.

Gündem

28.02.2024, 10:29

Kahramnamaraş merkezli 11 ilde büyük yıkıma neden olan deprem felaketi sonrası devlet tüm kurum ve kuruluşlarıyla deprem bölgesi için seferber oldu.,

Birçok belediye deprem bölgesine arama kurtarma ve yardım çalışmaları için ekip sevk etti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi de deprem bölgesine sıcak yemek ve çadır kurulumunda destek verdi.

Tokat’ta deprem fırtınası sonrası Naci Görür'den uyarı: Güneybatıdakiler dikkatli olmalı Tokat’ta deprem fırtınası sonrası Naci Görür'den uyarı: Güneybatıdakiler dikkatli olmalı Haberi Görüntüle

PASİFE ALDIK

Öte yandan İBB tepki çeken bir karara imza attı. Deprem bölgesine personel desteği gerekçesiyle bazı  mescitleri ve yanındaki tuvaletleri kapattığı öğrenildi.

Mescit ve tuvaletlere asılan afişlerde ''Deprem bölgesine İBB olarak sağladığımız personel desteğinden dolayı pasife aldık.'' denildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading