Yandex Metrica

Her şeye rağmen 'merhamet' diyoruz, hadi küfret Fatih Altaylı!

Her şeye rağmen 'merhamet' diyoruz, hadi küfret Fatih Altaylı!

Şimdiye dek çok sayıda nefret söylemine imza atmış gazeteci Fatih Altaylı'nın, Avrupalı faşistlerle aynı dili kullananlar arasında bulunması şaşırtmadı.

Gündem

23.01.2024, 17:42

Savaştan kaçıp Türkiye'ye sığınmış göçmenler hakkında Avrupalı faşistlerle aynı dili kullanan CHP'ye bir destek de gazeteci Fatih Altaylı'dan geldi. 

Suriyeli ve Afgan mültecilerin geçimlerini sağlamak için iş bulup çalışmasını 'modern kölelik' olarak tanımlayan Altaylı, bu insanların boğaz tokluğuna çalışıp bir evde 20 kişi barınmak yerine memleketlerine dönmelerinin daha iyi olacağını savundu. 

Babadan oğula geçen Esed hanedanının ülkede yüzbinlerce Suriyeliyi işkence altında öldürdüğüne, milyonlarcasını Suriye dışına kaçmak zorunda bıraktığına, kadın ve çocukların barınmak için girdikleri barakalarda bile bombalandığına hiç değinmeyen Altaylı, Ankara'ya yine "Şam'la ilişkileri düzelt" dayatmasında bulundu. 

Altaylı, Suriye topraklarının 3'te 1'inin ABD destekli PKK/YPG işgali altında bulunduğunu ve en az 500 bin kişinin o bölgedeki teröristlerin vahşetinden kaçıp Türkiye'ye geldiğini de görmezden gelerek Suriye PKK'sına da destekçisi ABD'ye de tek laf edemedi. 

Özetle, "Boğaz tokluğuna çalışacaklarına gidip ülkelerinde işkence altında ölsünler daha iyi" demeye getiren Altaylı, buna karşı çıkan ve 'merhamet' kavramını hatırlatanlara da 'küfretmeye başlayacağını' ilan etti. 

Başta 'başörtüsü' olmak üzere İslami kavram ve sembollere ilişkin nefretini her fırsatta açığa vuran 'Galatasaray Liseli' Altaylı'nın, Cezayir ve Ruanda'da milyonları soykırımdan geçiren Fransızların yöntemlerini, 'Suriyeli ve Afganlı problemine kesin çözüm önerisi' olarak sunup sunmayacağı merak konusu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading