Yandex Metrica

HEMEN KONTROL EDİN, bu illere uyarı yapıldı: İşte deprem beklenen 18 ilin listesi

HEMEN KONTROL EDİN, bu illere uyarı yapıldı: İşte deprem beklenen 18 ilin listesi

Türkiye'yi derinden yaralayan 6 Şubat Kahramanmaraş depremini aylar öncesinden bilen ve bölgeyi uyaran Naci Görür, Türkiye'de en riskli illeri tek tek açıkladı.

Gündem

23.01.2024, 21:48

Cumhuriyet tarihinin en büyük deprem felaketi 6 Şubat tarihinde meydana gelmiş, sabaha karşı yaşanan 7.7 şiddetindeki deprem sadece merkez üssü olan Kahramanmaraş'ı değil 11 ili yıkmıştı. Kahramanmaraş depremini aylar öncesinden bilen, bölge hakkında uyarılara yer verdiği kitap bile yazan Naci Görür deprem bekllenen illerle ilgili açıklamada bulundu. 

DEPREM BEKLENEN İLLER NACİ GÖRÜR! BİR SONRAKİ BÜYÜK DEPREM NEREDE OLACAK?

Naci Görür canlı yayında yapmış olduğu uyarısında  İstanbul'da dün peş peşe yaşanan 3 depremi değerlendirerek "Biz şimdi depremi kuzey kolda bekliyoruz. Şu an bir sıkıntı görmüyorum ama Gemlik'te önlem alınarak bu yerleşim alanı deprem dirençli hale getirilmelidir. Bu kentimizin yeri çok tehlikelidir ve doğrudan Gemlik fayının üzerindedir. Geçmiş olsun." dedi.

Deprem beklediği illeri açıklayan Naci Görür "Fay hattı üzerinde yaşayan bu illerin kaderi, üzülerek söylüyorum kaderi Maraş, Hatay gibidir." dedi. 

Mobilya taksit sayısı kaç? Mobilyada kredi kartına taksit sayısı artacak mı? Mobilya taksit sayısı kaç? Mobilyada kredi kartına taksit sayısı artacak... Haberi Görüntüle

DEPREM BEKLENİLEN 18 İL

Hakkari,

Manisa,

Burdur,

Balıkesir,

Aydın,

Erzurum,

Konya,

Bingöl,

Osmaniye,

Kocaeli,

Hatay,

Kahramanmaraş,

Tokat,

Kayseri,

Erzincan,

Muğla,

Denizli,

Eskişehir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading