Yandex Metrica

Hem çaldı hem dövdü! Halfeti'de DEM barbarlığı: Saldırıya uğrayan Nuh Karagül hala yoğun bakımda

Türk demokrasisine kara çalan DEM Parti Şanlıurfa'nın Halfeti halkın iradesine karşı gelmeye çalıştı. AK Parti'ye basılmış oy pusulalarını yakan DEM Partililer, sokakları karıştırmak istedi. Öyle ki sadece sandık görevlilerine yemek götürmek isteyen belediye çalışanı Nuh Karagül'ü bile hedefe alan barbarlar Nuh Karagül'ü dakikalarca darp etti.

Gündem

15.05.2024, 01:45

31 Mart yerel seçimlerinde Türk demokrasisine darbe vurmaya çalışan DEM Parti destekçileri AK Parti lehine "evet" mührü vurulan oy pusulalarını çaldı, daha sonra birer birer yakı. Sosyal medyada viral olan görüntülere tepki büyürken skandal bununla da kalmadı.

Metin Kıratlı kimdir? Yeni AYM üyesi Metin Kıratlı nereli? Metin Kıratlı kimdir? Yeni AYM üyesi Metin Kıratlı nereli? Haberi Görüntüle

DAKİKALARCA DARP EDİLDİ

Demokrasi bekçiliği yapan sandık görevlilerine yemek götürmek için yola çıkan Halfeti Belediye personeli Nuh Karagül’ü heden gösteren DEM Partililer, yandaşlarına Nuh Karagül'ü dakikarlarca darp ettirdi.

Teröristler hendeklere gömülüyor! MSB duyurdu: 4 terörist daha etkisiz hale getirildi! Teröristler hendeklere gömülüyor! MSB duyurdu: 4 terörist daha etkisiz hale... Haberi Görüntüle

BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ

Dem Partililer tarafından dakikalarca darp edilen Nuh Karagül beyin kanaması tanısı ile ambulans ile Halfeti Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Uzun süredir yoğun bakımda olan Nuh Karagül'ün tedavisi sürüyor.

Nuh Karagül'ün sağlığı hakkında bilgi alan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu ve yönetim kurulu üyeleri Nuh Karagül'ü tedavi gördüğü Halfeti Devlet Hastanesine giderek sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi alarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

YKS Tercih EKRANI | YKS tercihleri başladı mı? Üniversite tercihleri ne zaman? YKS Tercih EKRANI | YKS tercihleri başladı mı? Üniversite tercihleri... Haberi Görüntüle

HALFETİ KAYMAKAMI SALDIRININ PEŞİNİ BIRAKMADI

DEM Partililerin zorlalıklarına sosyal medyadan meydan okuyan Kaymakam Şeref Albayrak, "Ömer Öcalan ve Dem Halfeti adayı  KCK üyesi Mehmet Karayılan’ın uzantıları PKK'lılardan  tehtit mesajları; öteki alem haktır hakka inanan insanlarız ama kime ne zaman nasip olacağını yaradan bilir… " dedi.

İstanbul'daki anaokulundan 'yok artık' dedirten görüntüler! Kreşi sahibi kendini böyle savundu İstanbul'daki anaokulundan 'yok artık' dedirten görüntüler! Kreşi sahibi kendini böyle... Haberi Görüntüle

KANDİL İTLERİNE MEYDAN BIRAKMAYACAĞIZ

Paylaşımına devam eden Albayrak, "Benim yerim yurdum belli adım sanım belli; ne senin gibi  adını bile yazamayan Kandil itlerine ne de senin burdaki sahiplerine meydanı bırakmayacağız…" dedi.

Selçuk Bayraktar Al Jazeera için kaleme aldı: Adil bir dünya için Filistin'i destekleyin Selçuk Bayraktar Al Jazeera için kaleme aldı: Adil bir dünya... Haberi Görüntüle

NUH KARAGÜL'ÜN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Paylaşımlarına devam eden Şeref Albayrak, "Ömer Öcalan ve KCK'lı adayI Mehmet Karayılan'ın peşindeki şehir eşkıyalarının Belediye çalışanımız Nuh Karagül’e Altınova Mahallesinde yaptığı taşlı saldırı sonucu geldiği durum; beyin kanaması geçirdi ve kafatası çatladı 6 ay boyunca kontrol altında tutulacak tekrar beyin kanamasının tetiklenmesi riskine karşı… Hastane raporunu da paylaşacağım çıktığında… " ifadelerini kullandı.

'En ucuz suyu kullanıyoruz' diye övünen CHP yönetimindeki Antalya'da suya yüzde 446 zam 'En ucuz suyu kullanıyoruz' diye övünen CHP yönetimindeki Antalya'da suya... Haberi Görüntüle

ÖMER ÖCALAN'A CEVAP

DEM Partili Ömer Öcalan'ın "Halfeti’de devletinde gücünü arkasına alan çeteler, köy basıp toplu oy kullanıyorlardı. Bu baskınlar ile 3 bin civarındaki oy farkını bine indirdiler." paylaşımında cevap veren Şeref Albayrak, "Yalancı Ömer burda senin etrafındaki eşkıyalar taşlı sopalı bizim arkadaşlara saldırdılar; Nuh Karagül’ün kafasına taş attınız, beyin kanaması geçirdi bunun videosuda var görevli arkadaşlar havaya silah sıkıyor kalabalığı dağıtmak için; niyetiniz arkadaşlarımızın hepsini öldürmek miydi yoksa iftira atma Kandil eşkıyası…" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

2

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading