Yandex Metrica

HDPKK mitinginde, Selahattin Demirtaş sesli mesajla Kemal Kılıçdaroğlu'na oy istedi!

HDPKK mitinginde, Selahattin Demirtaş sesli mesajla Kemal Kılıçdaroğlu'na oy istedi!

7'li koalisyonda yer bulan ve terör örgütü PKK'nın açık açık savunuculuğunu yapan HDP’den CHP’nin sözde Atatürkçü Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na Kobani olaylarında terörden hüküm giyen HDP'nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’tan açık açık destek mesajı geldi.

Gündem

23.01.2024, 20:50

7'li koalisyonda yer alan HDPKK ve CHP arasında 14 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için girişilen kirli ittifak bir kez daha gözler önüne serildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Bakan Tekin'den öğretmen atamalarıyla ilgili açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Bakan Tekin'den öğretmen atamalarıyla ilgili açıklama Haberi Görüntüle

SESLİ MESAJLA OY DİLENDİ

HDP'nin Kobani olaylarını tetikleyen ve onlarca vatandaşımızın ölümünde parmağı olan tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, HDP'nin (Yeşil Sol Parti) Bursa Merinos Park'taki mitingine sesli mesaj göndererek ittifakın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek istedi.

Son dakika: Malatya'da ürküten deprem! AFAD detayları paylaştı Son dakika: Malatya'da ürküten deprem! AFAD detayları paylaştı Haberi Görüntüle

"ÖZGÜR GÜNLERDE GÖRÜŞECEĞİZ"

Başak Demirtaş, konuşması sonrası miting alanında bulunanlara cezaevinde tutuklu bulunan eşi Selahattin Demirtaş'ın sesli mesajını dinletti.

Mesajda seçim tarihine az bir zaman kaldığını belirten Selahattin Demirtaş, Türkiye'nin menfaatlerini HDP ile giriştiği ittifakla yok sayan 7'li ittifakın Cumhur Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy dilendi.

14 Mayıs sonrası "Dışarı çıkacağım" mesajı veren Demirtaş konuşmasında "14 Mayıs'ta sandığa gidin ve her iki oyunuzu da gönülden kullanın. Bir oy Yeşil Sol Part'ye, bir oy Kemal Kılıçdaroğlu'na. Sizlere inanıyorum ve sizlere güveniyorum. Özgür günlerde görüşeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading