Yandex Metrica

HDP'li vekilin oğlu dağda değil bakın nerede! Kulüpte partiden çıkıp yatta sabahlıyor

HDP'li vekilin oğlu dağda değil bakın nerede! Kulüpte partiden çıkıp yatta sabahlıyor

Fakir ailelerin çocuklarını dağa kaçıran HDP'liler aynı şeyi kendi evlatlarına yapamıyor. Lüks içinde yaşayan HDP'li vekil çocuklarına bir yenisi daha eklendi: İmam Taşçıer'in oğlu Baver Taşçıer.

Gündem

04.04.2024, 20:09

Diyarbakır Anneleri, HDP tarafından PKK'ya teslim edilmek üzere dağa kaçırılmış çocuklarını bulma amacıyla 3 yılı aşkın süredir eylem yaparken HDP'li vekillerin çocukları lüks içinde sefa sürüyor. 

Evlat nöbeti tutan annelerin feryadını ne HDP ne de destekçisi diğer partiler duymazken, PKK için çocuk avlayanların aynı şeyi kendi çocuklarına yapamayışı dikkat çekiyor. Yurtdışında sefa süren HDP'li vekil çocuklarına bir yenisi daha eklendi. 

HDP Eş Başkanı Pervin Buldan'ın oğlu ve kızının lüks hayatları daha önce haberlere konu olmuştu. Şimdi ise HDP Diyarbakır Milletvekili İmam Taşçıer'in oğlu Baver Taşçıer, Montenegro ve Morokko'daki lüks gece kulüplerinde ve yat partilerinde çekilen görüntüsüyle gündeme oturdu. Baver Taşçıer bunları Instagram hesabından paylaştı. 

Bayramın acı yüzü: 8 gününde 4 bin 998 trafik kazası! Onlarca kişi hayatını kaybetti Bayramın acı yüzü: 8 gününde 4 bin 998 trafik kazası!... Haberi Görüntüle

DEĞİRMENİN SUYU NEREDEN GELİYOR 

Milletvekili babasının asıl mesleği öğretmenlik olmasına rağmen Baver Taşçıer'in Montenegro'da her gece partilerde sefa sürebilmek için gereken parayı nereden bulduğu merak konusu oldu. Sosyal medyaya yansıyan iddialara göre HDP'li İmam Taşçıer, Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden irili ifaklı çok sayıda ihale aldı. Taşçıer, bu ihalelerden kazandığı paralarla çocuğunu yurtdışında sefa içinde yaşatıyor. Hatta İmam Taşçıer'e İBB içerisinde 'ihalelerin prensi' denildiği belirtiliyor. Görüntülerin yayınlanmasının ardından sosyal medyada birçok kişi kişi, Taşçıer'e, 'Paranın kaynağı ne?' sorusunu sordu. 

Bakan Özhaseki'den tüm belediye başkanlarına 'kentsel dönüşüm' çağrısı: 500'e yakın fay hattı var! Bakan Özhaseki'den tüm belediye başkanlarına 'kentsel dönüşüm' çağrısı: 500'e yakın... Haberi Görüntüle

PERVİN BULDAN'IN ÇOCUKLARI GİBİ...

Daha önce HDP Eş Başkanı Pervin Buldan'ın çocukları da lüks hayatları ve pahalı zevkleriyle gündeme gelmişti. Buldan'ın oğlu Neçirvan Buldan milyonlarca liralık spor otomobilleri ve Maldivler tatiliyle tepki çekmişti. Pervin Buldan'ın İngiltere'de öğrenim gören kızı Zelal ise sık sık çıktığı tatil turlarıyla dikkat çekmişti. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading