Yandex Metrica

Sitede Ara

Haziran seminerinde öğretmenler okula gidecek mi? 2024 Haziran semineri uzaktan mı, ne zaman başlayacak?

Haziran seminerinde öğretmenler okula gidecek mi? 2024 Haziran semineri uzaktan mı, ne zaman başlayacak?

Milyonlarca öğrenci 14 Haziran Cuma günü karneleri aldıktan sonra yaz tatilne çıkacak. Öğretmenler ise Haziran dönemi mesleki çalışmaları başlayacak. Kurban Bayramı nedeniyle öğretmenlerin mesleki çalışmalarının 20 Haziran'da başlayıp 28 Haziran'da sona ermesi bekleniyor. Öğretmenler Haziran seminerinde okula gidecek mi soruları ise pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı. Peki 2024 Haziran semineri uzaktan mı, ne zaman başlayacak?

Gündem

27.05.2024, 14:23

MEB bünyesinde görev yapan 1 milyondan fazla öğretmen 2024 Haziran dönemi mesleki çalışma takviminin açıklanmasını merakla bekliyordu. Kurban Bayramı nedeniyle memleketlerine gitmek isteyen ve tatilini burada geçirmek isteyen öğretmenleri sevindiren bir duyuru yapıldı.

Trafikte hava atan Survivor yarışmacılarının çakarlı araç paylaşımına af yok! Ceza kesildi Trafikte hava atan Survivor yarışmacılarının çakarlı araç paylaşımına af yok!... Haberi Görüntüle

2024 HAZİRAN ÖĞRETMEN SEMİNERLERİ NE ZAMAN?

2023-2024 eğitim öğretim yılında sezon sonu seminerleri Kurban Bayramı tatili ile değişebilir. Kurban Bayramı 16 Haziran Pazar günü başlayacak ve 4 gümn olacak. Ancak Kurban Bayramı tatili 9 gün olursa öğretmen seminerlerinin başlama saati dedeğişebilir. Öğretmenler 20-28 Haziran'daki mesleki çalışma programlarına katılacak. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Aliyev ile görüştü! Gündemde hangi konular var? Cumhurbaşkanı Erdoğan Aliyev ile görüştü! Gündemde hangi konular var? Haberi Görüntüle

2024 HAZİRAN SEMİNERİNDE ÖĞRETMENLER OKULA GİDECEK Mİ?

Öğretmenler Haziran ayında seminer eğitimleri için okula gitmesi bekleniyor. Konuya dair henüz net bir açıklama yapılmadı. Beklentiler Haziran seminerlerinin yüz yüze olacağı şeklinde. 

3 Haziran otogaza indirim mi geldi? LPG'ye bu gece indirim var mı? 3 Haziran otogaza indirim mi geldi? LPG'ye bu gece indirim... Haberi Görüntüle

ÖĞRETMENLER SEMİNERLERİNİ BAŞKA İLDE TAMAMLAYABİLİR Mİ?

Okulların kapanmasının hemen ardından Kurban Bayramı başladığından il dışına çıkan öğretmenler için de kolaylık sağlandı. Öğretmenlerin 20-28 Haziran'daki mesleki çalışma programlarını bulundukları illerde yapabilmelerine imkân tanındı. Bunun için öğretmenlerin "veri.meb.gov.tr" adresinden başvuruda bulunmaları yeterli olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram diplomasisi! Liderlerle telefonda bayramlaştı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram diplomasisi! Liderlerle telefonda bayramlaştı Haberi Görüntüle

2024 KURBAN BAYRAMI TATİLİ NE ZAMAN?

Kurban Bayramı arefesi 15 Haziran Cumartesi günü olacak. 16 Haziran Pazar, 17 Haziran Pazartesi, 18 Haziran Salı ve 19 Haziran Çarşamba Kurban Bayramı olarak idrak edilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading