Yandex Metrica

Hastanelerde yüksek maaşlı personel alımı! 14-31 Mart İŞKUR hastanelere temizlik görevlisi alım başvuru şartları

Hastanelerde yüksek maaşlı personel alımı! 14-31 Mart İŞKUR hastanelere temizlik görevlisi alım başvuru şartları

İŞKUR 14-31 Mart tarihlerinde hastanelere temizlik görevlisi alımı için iş ilanını duyurdu. Hastanelerde açılan pozisyonlar özellikle temizlik alanında çalışmak isteyen vatadanşlara yüksek maaşlı iş imkanları büyül bir fırsat sağlıyor. İŞKUR üzerinden yapılan bu duyurular, iş arayan vatandaşlar için önemli bir kaynak oluşturuyor. İşte hastanelere İŞKUR temizlik görevlisi alım başvuru şartları...

Gündem

12.04.2024, 12:11

İŞKUR kapsamında iş arayan milyonlarca vatandaş için yeni bir fırsat geldi. Hastanelere yapılacak personel alımının duyurulmasının ardında iş arayanların yüzü güldü. 

İŞKUR, hastane personel alımı için güncel iş ilanını resmi internet sitesinden duyurdu. İlandaki yüksek maaşlı iş imkanı detayı oldukça dikkat çekti.

Pandemi sürecinden sonra arttırması planlanan istihdama katkı sağlayacak iş ilanı sağlık sektörünün işleyişine destek oluyor hem de iş arayan vatandaşlara yeni fırsatlar sunuyor.

İki seçim sonrası iki veda: Akşener ve Kılıçdaroğlu koltuğunu kaybetti İki seçim sonrası iki veda: Akşener ve Kılıçdaroğlu koltuğunu kaybetti Haberi Görüntüle

ONLİNE BAŞVURULAR BAŞLADI

İŞKUR tarafından duyurulan iş ilanlarına başvurular, tamamen online olarak gerçekleştiriliyor. Bu, başvuru sürecini oldukça kolaylaştırıyor ve adayların iş fırsatlarına hızlıca ulaşmalarını sağlıyor. İlanlara başvurmak isteyenler, İŞKUR'un resmi web sitesi üzerinden işlem yaparak, aday olabilirler.

Trafikte sakın bu 'iyiliği' yapmayın! Diğer sürücülere haber verenlere para cezası: Bir günün faturası 45 bin lira Trafikte sakın bu 'iyiliği' yapmayın! Diğer sürücülere haber verenlere para... Haberi Görüntüle

TEMİZLİK GÖREVLİSİ POZİSYONLARI

Ankara, Kocaeli, İstanbul gibi büyük şehirlerdeki hastanelerde açılan temizlik görevlisi pozisyonları için başvurular devam ediyor.

Pozisyonlar, hem kadrolu hem de taşeron olarak çalışacak personel için geçerli.

Başvuru süreçleri, ilanın yayımlandığı tarihten itibaren belirli bir süre boyunca açık kalıyor.

Mağarada ölü bulundular: Define avcılığı ölümle sonuçlandı! Mağarada ölü bulundular: Define avcılığı ölümle sonuçlandı! Haberi Görüntüle

BAŞVURULAR İÇİN GEREKENLER

Başvuruların online yapılabilmesi için, adayların İŞKUR web sitesine üye girişi yapmaları gerekmektedir. İlan detayları ve başvuru şartları, ilanlarla birlikte paylaşılıyor. Adaylar, bu şartlara uygunluk durumlarını değerlendirerek başvurularını tamamlayabilirler.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Loading