Yandex Metrica

Hamza Dağ: Türkiye'de gazetecilik yaptığı için tutuklanan kimse yoktur

Hamza Dağ: Türkiye'de gazetecilik yaptığı için tutuklanan kimse yoktur

CHP'nin hazırladığı "Tutuklu Gazeteciler Rapuru"na Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan sert tepki geldi. Dağ Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Bilinmelidir ki Türkiye’de gazetecilik yaptığı için tutuklanan kimse yoktur, gazeteciliği terörizme kalkan yapanlar vardır. " ifadelerine yer verdi.

Gündem

16.05.2024, 07:56

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ CHP'nin hazırladığı "Tutuklu Gazeteciler Raporu"na tepki gösterdi. Hamza Dağ Twitter hesabından yaptığı açıklamada "CHP'nin hazırladığı "Tutuklu Gazeteciler Raporunda” polisimizi şehit eden Dilşah Ercan adlı terörist tutuklu gazeteci olarak ifade edilmiş. Terör örgütleriyle kol kola olmayı normalleştiren Kılıçdaroğlu ve CHP’si bu olay için de "Bir gazeteci öldürüldü" derse şaşırmayacağız." ifadelerine yer verdi.

Dağ, sözlerine "Bilinmelidir ki Türkiye’de gazetecilik yaptığı için tutuklanan kimse yoktur, gazeteciliği terörizme kalkan yapanlar vardır. "Gazeteciler tutuklanıyor" propagandasının ve onları fonlayanların derdinin gazetecilik değil Türkiye düşmanlığı olduğu bir kez daha tescillenmiş oldu." şeklinde devam etti.

Yunanistan'ı patlatacaklar diyen Cihat Yaycı: 'Kuzey' dediği ülke 'güney'i almak için gelecek Yunanistan'ı patlatacaklar diyen Cihat Yaycı: 'Kuzey' dediği ülke 'güney'i almak... Haberi Görüntüle

CHP'NİN GAZETECİ DEDİĞİ TERÖRİSTLER POLİSEVİNE SALDIRDI

İki PKK'lı kadın terörist Mersin'in Mezitli ilçesi Tece Mahallesi'nde akşam saatlerinde polisevine ait nöbet kulübesindeki polislere ateş açmıştı. Polis ile teröristler arasında çatışma çıkmış ve saldırıda bir polis şehit olurken bir diğer polis ile vatandaş yaralanmıştı.

3 milyon şehit! Tarihin kanlı sayfaları tekrar aralandı! İşte 1. Dünya Savaşı'nın ağır kayıpları 3 milyon şehit! Tarihin kanlı sayfaları tekrar aralandı! İşte 1.... Haberi Görüntüle

KOD ADI: ZOZAN TOLAN

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Mersin'de polisevine saldıra iki teröristten birinin Dilşah Ercan olduğu açıklandı. "Zozan Tolan" kod adlı teröristin Dilşah Ercan olduğu belirtilirken açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Teröristin, terör örgütü PKK/KCK'nın gençlik yapılanması içerisinde faaliyette bulunduğu, terör örgütü faaliyetlerinden dolayı cezaevine girip çıktığı, örgütün kırsal yapılanmasına 2013 yılında Mersin'den katıldığı, Irak'ın kuzeyindeki Kandil'de eğitim aldığı ve örgütün sözde özel güç yapılanması içerisinde faaliyet gösterdiği tespit edildi. Ayrıca, terörist hakkında metropollere eylem amaçlı gönderilecek hazır kadrolar arasında yer aldığı şeklinde istihbari bilgilerin bulunduğu belirlendi.

Antalya'da turizme balta: 2 bardak nar suyuna 1200 TL istedi! Antalya'da turizme balta: 2 bardak nar suyuna 1200 TL istedi! Haberi Görüntüle

TERÖRİSTİN ADI CHP'NİN RAPORUNDA

CHP'nin hazırladığı ''Tutuklu Gazeteciler Raporu - Dünyanın En Büyük Cezaevi Türkiye''  başlıklı raporda Dilşah Ercan'ın isimli teröristin adının da yer aldığı  ve 'Zozan Tolan' kod adlı Dilşah Ercan isimli terörist için rapor hazırlayarak özgürlük istedikleri ortaya çıkmıştı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ise cezaevinde bulunan gazeteciler arasında suç teşkil eden kimsenin olmadığını söylemiş cezaevindeki sözde gazetecileri aşağıdaki sözlerle savunmuştu:

Görüştüğümüz gazeteciler arasında ne tecavüzcü, ne hırsız, ne çete mensubu ne de eli silahlı terörist göremedik, bulamadık.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading