Yandex Metrica

Haluk Bayraktar'dan Teknofest'i karalamaya kalkan fondaş medyaya tarihi cevap: Damadın değil milletin festivali

Haluk Bayraktar'dan Teknofest'i karalamaya kalkan fondaş medyaya tarihi cevap: Damadın değil milletin festivali

Türkiye'nin en büyük teknoloji festivali olan Teknofest milyonlarca gence fırsat sunarken fondaş medyanın 'istemezükçü'leri tarafından karalama kampanyasına maruz kaldı. Baykar Teknoloji SEO'su Haluk Bayraktar'dan karalama kampanyasına çok sert tepki geldi.

Gündem

23.01.2024, 19:39

Türkiye'nin en büyük teknoloji ve bilişim festivali olan Teknofest binlerce gence bir çok konuda fırsat sunuyor. Son yıllarda savunma sanayii ve teknolojji alanında parmakla gösterilen bir ülke konumunda olan Türkiye, içerideki hazımsız medyanın karalama kampanyalarıyal mücadele etmeye devam ediyor.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den İBB'ye bozuk metro tepkisi: Yine algı, yine kandırmaca, yine yalan AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den İBB'ye bozuk metro tepkisi:... Haberi Görüntüle

FONDAŞ MEDYADAN ÇİRKİN PROVOKASYON

Yaptıkları haberlerle Türkiye'nin adını karalamayı ve yalan, algı operasyonlarıyla halkı provoke etmeyi şiar edinmiş fondaş medyanın ana gazetelerinden ikisi Cumhuriyet ve Birgün Teknofest'in karadenizde yapılacak festivaline günler kala çirkin ve yalan bir haber imza attı.

Son dakika... Dışişleri Bakanlığı'ndan Lübnan'a seyahat uyarısı Son dakika... Dışişleri Bakanlığı'ndan Lübnan'a seyahat uyarısı Haberi Görüntüle

HALUK BAYRAKTAR FONDAŞ MEDYAYA AĞZININ PAYINI VERDİ

'Damadın festivali için kasayı açtılar' başlığıyla yapılan haber adeta elde edilen başarılardan duyulan hazımsızlık ve rahatsızlığın boyutlarını gözler önüne serdi. 

Baykar Teknoloji Seo'su Haluk Bayraktar, skandal haberlere ilişkin cevabını ise şu sözlerle verdi:

''Teknofest "damadın" değil milyonlarca vatandaşımızın katılıp, yüzbinlerce gencimizin ileri teknoloji alanlarında projeler geliştirerek yarıştığı milletimize ait bir festivaldir. 

Bu algı oyunları ve iftiralar ülkemizin tam bağımsız ve müreffeh geleceği önünde asla duramayacak.''

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading