Yandex Metrica

Halk TV'nin patronuna İBB koruması! Cafer Mahiroğlu'nun boğaz manzaralı kaçak inşaatında yeni gelişme

Halk TV'nin patronuna İBB koruması! Cafer Mahiroğlu'nun boğaz manzaralı kaçak inşaatında yeni gelişme

Fondaş medya Halk TV'nin patronu Cafer Mahiroğlu'nun İstanbul Sarıyer'de Boğaz manzaralı kaçak inşaatında yeni gelişme yaşandı. Geçtiğimiz yıl yaptırdığı kaçak katı mühürlenen Mahiroğlu, bu kez çelik konstrüksiyonla yeniden inşaata başladı. Bakanlığın tutanak tuttuğu kaçak yapıya İBB koruması geldi.

Gündem

23.01.2024, 21:23

CHP'li İBB İstanbul'u yandaşlara peşkeş çekmeye devam ediyor. Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu'nun Sarıyer'deki villasındaki kaçak yapılaşması haberinde yeni detaylar ortaya çıktı.

Son dakika: Sokak hayvanları düzenlemesi Meclis'te Son dakika: Sokak hayvanları düzenlemesi Meclis'te Haberi Görüntüle

FONDAŞA İBB KORUMASI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü ekiplerinin, 1 Eylül'de yaptıkleri incelemede Boğaziçi öngörünümüne sahip villadaki kaçak yapılaşmayı tutanak altına aldığı, İBB'ye bağlı Boğaziçi İmar Müdürlüğü'ne yazı yazarak kaçak faaliyete müdahale edilmesini istedi. İBB'ye inşaatı durdurma ve yıkım işlemlerinin hızlıca yapılması için resmi yazı iletilmesine rağmen İBB yönetiminin, kaçak faaliyeti sadece izlemekle yetindi.

Taksimetre açılış ücreti ne kadar oldu? Zamlı minibüs indi bindi ücretleri kaç TL? Taksimetre açılış ücreti ne kadar oldu? Zamlı minibüs indi bindi... Haberi Görüntüle

YIKIM İŞLEMİ BAŞLAMADI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İstanbul İl Müdürlüğü ekiplerince tutulan tutanakta İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Boğaziçi İmar Şube Müdürlüğü'ne yazı yazarak kaçak yapılaşmanın devam ettiğini, yıkım işlemlerinin yapılması gereğini belirtti. Fakat söz konusu kaçak yapıda dair İBB yönetimi 'kaçak yapılaşma devam ediyor, gereğinin hızlıca yapılaması gerektiği' yazısına rağmen Halk TV patronu Mahiroğlu'na ait villada henüz yıkım işlemlerini başlatmadı.

2024 İBB kreş ücretine zam mı geldi? Yuvamız İstanbul aylık 2500 TL mi oldu? 2024 İBB kreş ücretine zam mı geldi? Yuvamız İstanbul aylık... Haberi Görüntüle

"BU İMTİYAZIN SEBEBİ NEDİR?"

Söz konusu olayla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, "Kireçburnu İshak Sokak üzerindeki İzmirli Villaları gibi güzide bir yerde yapılan bu kaçak çalışma tam anlamıyla bir aymazlıktır. Daha da ötesi vatandaş evine iskele kurup izolasyon yapamadığı, akan çatısını tamir ettiremediği Türkiye ve İstanbul'un en değerli mevkilerinden birinde bir gazete patronuna tanınan bu imtiyazı kabullenmek mümkün değildir. Tek özelliği İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanına yandaşlığı olan medya patronu bu cesareti nereden alıyor, ona tanınan bu imtiyazın nedeni nedir bunları sorguluyoruz?" ifadelerini kullandı." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading