Yandex Metrica

Hakkari'de iki bölgede terör operasyonları sona erdi! Özel güvenlik bölgesi uygulaması kaldırıldı

Hakkari'de iki bölgede terör operasyonları sona erdi! Özel güvenlik bölgesi uygulaması kaldırıldı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde iki bölgede devam eden askeri operasyonlar sona erdi. Operasyonların sona ermesi ile beraber bu bölgeler için ilan edilen 'özel güvenlik bölgesi' uygulamasının sona erdiği bildirildi.

Gündem

23.01.2024, 22:14

Hakkari'de Valilik tarafından yapılan açıklamada, terör örgütü PKK ve dğer terör örgütlerinin terör faaliyetlerinin kentin sosyal ve ekonomik gelişmesini olumsuz etkilediği, vatandaşların da sosyal ve ekonomik faaliyetlerini yürütemediği ve seyahat etme hakkını kullanamadığı belirtildi. 

Günlük hayatlarında vatandaşların mağduriyet yaşadıklarına dikkat çekilen açıklamada, Valiliğin öncelikle can ve mal güvenliğinin sağlanması, huzur ve güven ortamının devam ettirilmesi, devletin ve milletin her türlü terör tehdidinden korunması için emniyet ve asayişi sağlamak amacıyla tedbir aldığı belirtildi. 

İletişim Başkanı Altun: 'Kanıt, İsrail'in işlediği savaş suçunu ve soykırımı kayıt altına aldı' İletişim Başkanı Altun: 'Kanıt, İsrail'in işlediği savaş suçunu ve soykırımı... Haberi Görüntüle

ÖZEL GÜVENLİK UYGULAMALARI SONA ERDİ 

Açıklamada, bu tedbirler kapsamında Askeri Yasak Bölgeler ve Güvenlik Bölgeleri Kanunu'nun ilgili maddesi gereğince 25 Ekim'den 8 Kasım'a kadar "özel güvenlik bölgesi" ilan edilen ilçedeki "Tatlıcak-Keçili" kırsalı ile "Keçili" kırsalı bölgelerinin, düzenlenen operasyonun tamamlanmasının ardından dünden itibaren söz konusu uygulama kapsamından çıkarıldığı kaydedildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading