Yandex Metrica

Güzel işler yaptık! Bakan Uraloğlu memleketi Trabzon'da konuştu: Halkı kandırmaya yönelik çalışmıyoruz

Güzel işler yaptık! Bakan Uraloğlu memleketi Trabzon'da konuştu: Halkı kandırmaya yönelik çalışmıyoruz

31 Mart yerel seçimlerine ilişkin çalışmalarını sürdüren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu memleketi Trabzon'da açıklamalarda bulundu. Uraloğlu, "Güzel işler yaptık ve asla günü kurtarmaya yönelik, sizi kandırmaya yönelik işler yapmıyoruz. Yaptığımız zaman tüm ekibimizle beraber, özenle çalıştık. Bundan sonra da böyle devam edeceğiz" dedi.

Gündem

22.03.2024, 21:09

Trabzon'un Tonya ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunan ve daha sonra "Halk Buluşması" programına katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, burada önemli açıklamalarda bulundu.

MHP'de Başkanlık Divanı Listesi belli oldu! İşte Bahçeli'nin A takımı MHP'de Başkanlık Divanı Listesi belli oldu! İşte Bahçeli'nin A takımı Haberi Görüntüle

"KAYNAKLAR  DOĞRU DEĞERLENDİRİLİYOR"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti kadroları olarak kamu kaynaklarını doğru değerlendirdiklerini belirterek, "Ülkemizin neresine ne lazımsa onları yapmaya gayret ettik, etmeye de devam ediyoruz." şeklinde konuştu.

Bakan Bayraktar resmen duyurdu: Yaz, kış saati uygulaması geri mi geliyor? Bakan Bayraktar resmen duyurdu: Yaz, kış saati uygulaması geri mi... Haberi Görüntüle

"NEREYE NE LAZIMSA ONU YAPACAĞIZ"

Sözlerine devam eden Uraloğlu, "Cumhurbaşkanımızın da talimatı o. ‘Nereye, ne lazımsa onu yapacaksınız’ diyor. Recep Tayyip Erdoğan bize istikamet veriyor, biz de yapmaya devam ediyoruz. Ülkemizin neresine giderseniz gidin; gerek bakanlık olarak gerek de AK Parti hükümeti olarak neler yaptığımızı görebilirsiniz." dedi.

Belediyede kamera ve böcek var demişti! Afyon'u kazanan CHP'li Burcu Köksal'ın böcek dediği bakın ne çıktı? Belediyede kamera ve böcek var demişti! Afyon'u kazanan CHP'li Burcu... Haberi Görüntüle

"GÜZEL İŞLER YAPTIK"

"2018’de çok net bir ekonomik sıkıntı yaşadık biliyorsunuz, sonra yetmedi pandemi yaşadık, yetmedi asrın depremini yaşadık ama ona rağmen hizmetlerimiz durmadı" diyen Uraloğlu, "Güzel işler yaptık ve asla günü kurtarmaya yönelik, sizi kandırmaya yönelik işler yapmıyoruz. Yaptığımız zaman tüm ekibimizle beraber, özenle çalıştık. Bundan sonra da böyle devam edeceğiz. Çünkü bizim harcadığımız sizin ödediğiniz vergilerdir. Kamu kaynaklarıdır, onları doğru yerlere kullanmamız gerekir. Biz de tam bunu yapmaya gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading