Yandex Metrica

Gözler yılın ilk kabine toplantısında! İşte masadaki başlıklar

Gözler yılın ilk kabine toplantısında! İşte masadaki başlıklar

Son dakika haberleri... 2022 yılının ilk Kabine Toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında bugün gerçekleşecek. Toplantının gündeminde birçok konu var.

Gündem

23.01.2024, 18:34

2022 yılının ilk kabine toplantısı 3 Ocak 2022 Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Saat 16.00’da başlayacak olan toplantının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklama yapması bekleniyor.

Beypazarı maden suyu içerisinde neler var? Beypazarı soda neden yasaklandı, içinde bor mu var? Beypazarı maden suyu içerisinde neler var? Beypazarı soda neden yasaklandı,... Haberi Görüntüle

MEMUR ZAMLARI

Toplantıda, memur ve memur emeklilerini ilgilendiren yılın ilk 6 ayına ait zam oranlarının görüşülmesi de bekleniyor. Açıklanacak aralık ayı ve 2021 yılı enflasyon rakamları ile birlikte memurların alacağı fark da netleşmiş olacak. Memurlara 2021 yılı için yüzde 3 artı 3 artış yapılmıştı. Bunun üzerinde enflasyon farkı da gelecek.

AFAD başkanı açıkladı: Teleferik kazasının nedeni belli oldu! AFAD başkanı açıkladı: Teleferik kazasının nedeni belli oldu! Haberi Görüntüle

KABİNE TOPLANTISINDA NELER KONUŞULACAK? 

Koronavirüsle mücadelede son durum, ekonomik gelişmeler ve dış politika gibi konuların ele alınması bekleniyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading