Yandex Metrica

Görevleri başında katledilmişlerdi! Filistin'de öldürülen gazeteciler için basın mensupları İstanbul'da bir araya gelecek!

Görevleri başında katledilmişlerdi! Filistin'de öldürülen gazeteciler için basın mensupları İstanbul'da bir araya gelecek!

Andadolu Yayıncılar Fedrasyonu (AYF) tarafından düzenlenen ve İsrail'in Gazze Şeridi'ne uyguladığı saldırılar sırasında görevini yerine getirirken öldürülen basın mensupları için İstanbul'da buluşma düzenlenecek. 

Gündem

16.04.2024, 11:24

2023 yılında Anadolu Yayıncılar Federayonu'nun 6 dernek ile bir araya gelerek kurulduğu, iletişim ve medya üzerine önemli faaliyetlerde bulunan dernek tarafından 9 Ekim 2023'te başlayan Filistin saldırılarına yönelik Gazze'de öldürülen gazeteciler için etkinlik düzenlenecek.

 
Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon ne zaman? Dizi bitti mi, yeni sezon çıkacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon ne zaman? Dizi bitti... Haberi Görüntüle

ÖLDÜRÜLEN GAZETECİLER İÇİN BİR ARAYA GELİNECEK

Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından Filistin'de öldürülen gazeteciler için düzenlencek olan etkinliğin 13 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 14.00'da başlayacağı ve 14 Nisan Pazar günü saat 14.00'da son bulacağı öğrenildi. 

23 Nisan (Bugün) Adana'da otobüsler bedava mı? Şanlıurfa'da, Gaziantep'te 23 Nisan'datoplu taşıma ücretsiz mi? 23 Nisan (Bugün) Adana'da otobüsler bedava mı? Şanlıurfa'da, Gaziantep'te 23... Haberi Görüntüle

SULTANAHMET MEYDANI'NDAN 24 SAAT CANLI YAYIN

Etkinliğin İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda gerçekleşeceği ve 24 saat canlı olarak ulusal kanallar başta olmak üzere birçok yerek youtube kanalından da aktarılacak.

Etkinliğe birçok gazeteci, genel yayın yönetmeni, yerel medya yöneticileri, köşe yazarları ve dijital içerik üreticilerinin katılacak.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Loading