Yandex Metrica

Gizli plan ortaya çıktı! İşte HDP'nin 6'lı masadan talepleri

Gizli plan ortaya çıktı! İşte HDP'nin 6'lı masadan talepleri

Eski Bakan Bülent Akarcalı, katıldığı canlı yayın programında 6'lı masaya ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Akarcalı, HDP'nin 6'lı masadan taleplerini sıralarken gizli planı deşifre etti.

Gündem

23.01.2024, 19:46

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında seçimi kazanmaları halinde HDP'ye bakanlık verebileceklerini ifade etmişti.

Bağcılar'da imamı okla vurmuştu: O şahıs tutuklandı! Bağcılar'da imamı okla vurmuştu: O şahıs tutuklandı! Haberi Görüntüle

AKŞENER: YA HDP YA BİZ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "HDP'nin olduğu masada biz olmayız. Bizim olduğumuz masada da HDP olmaz. Bu hassasiyetimiz devam edecek. Parti yetkilileri konuyla ilgili, parti hassasiyetleriyle ilgili gerekli açıklamalar yaptı" ifadelerini kullanmıştı.

Ömer Çelik'ten 'sokak köpekleri' düzenlemesiyle ilgili açıklama: Katliam yasası değil! Ömer Çelik'ten 'sokak köpekleri' düzenlemesiyle ilgili açıklama: Katliam yasası değil! Haberi Görüntüle

ÖZTRAK: KİŞİSEL GÖRÜŞÜDÜR

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in "HDP'ye bakanlık" sözlerine ilişkin olarak, "CHP'nin görüşlerini CHP Genel Başkanı, CHP Sözcüsü ve CHP Grup Başkanvekilleri açıklar. Milletvekillerinin açıkladığı görüşler sadece kişisel görüşleridir" demişti.

Ankara'da EGO otobüs ücretlerine zam mı geldi? Ankara tam, öğrenci ücreti ne kadar oldu? Ankara'da EGO otobüs ücretlerine zam mı geldi? Ankara tam, öğrenci... Haberi Görüntüle

''HDP ÇANTADA KEKLİK GÖRÜLDÜ''

6'lı masada CHP'li Gürsel Tekin krizi büyürken eski Bakanlardan Bülent Akarcalı, katıldığı canlı yayın programında Millet İttifakı ile HDP arasındaki ilişkiye ilişkin değerlendirmelerde bulundu. ''Ortada aslında bir ittifak yok bir platform var. Gürsel Tekin'in açıklamaları bu platformun ne kadar boş olduğunu gösterdi.'' diyen Akarcalı, ''Bu masa neye yaradı? Bir algı yaratılmaya çalışıldı ve milletvekilleri seçimlerinde öne çıkabilmek adına bir adım atıldı. HDP'yi de bu işe karıştırmayıp onları çantada keklik olarak görüldü. Gürsel Tekin'in beyanatı bunları ne kadar balon olduğunu ortaya çıkardı. Bu altılı arasında ciddi bir bağ olmadığı ortaya çıktı. HDP'nin bakanlık talebi olmadığını açıklarken, kendi adaylarını çıkarabileceklerinin sinyalini verdi.'' ifadelerini kullandı.

AK Partili isimden önemli uyarı: 'Sayıları 50 milyona ulaşacak' AK Partili isimden önemli uyarı: 'Sayıları 50 milyona ulaşacak' Haberi Görüntüle

HDP NE TALEP EDİYOR?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in tavrını öven Bülent Akarcalı, ''HDP'nin hedeflerinin ne olduğuna yönelik hiçbir tartışma yapmadılar. Gürsel Tekin'in HDP'ye bakanlık verebileceklerini söylemesi; CHP ve HDP'nin, ABD ve Avrupa ile birlikte Sevr Anlaşması'nı uygulamaya koyacaklarının göstergesidir. HDP'nin isteği belediyelerde özerklik ve muhattap teröristbaşı. Diğer yandan terör suçlarının affı isteniyor. Bu aslında Sevr'in kısmi uygulanması gibi bir şey. HDP'nin meşrulaştırılması sonrasında PKK'da meşrulaştırılmaya çalışılacak. Meral Hanım'ın tavrını takdir ettim. Kemal Bey hep yuvarlak şeyler ortaya koyuyor.'' şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading