Yandex Metrica

Gaziantep'te öldüresiye dövülen 3 aylık bebekten haber var

Gaziantep'te öldüresiye dövülen 3 aylık bebekten haber var

Gaziantep'te 3 aylık bebeği öldüresiye döven baba tutuklandı. Bebeğin sağlık durumuna ilişkin tedavi gördüğü hastaneden açıklama geldi. Yapılan açıklamada, bebeğin hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi.

Gündem

23.01.2024, 18:23

Gaziantep'te 3 aylık bebeği öldüresiye döven baba tutuklandı. Hastaneye kaldırılan bebeğin ise hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Çocuğunun doğduğu günden bu yana şiddete maruz kaldığını söyleyen anne ise "En ağır cezayı alsın hapse girsin. Cezasını çeksin" dedi. Savcılık anne ve bebeğinin koruma altına alınacağını bildirdi.

Özel Anka Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı İsmail Demir, gazetecilere, bebeğin durumunun düne göre daha iyi olduğunu söyledi.

İnci Taneleri dizisi başarıdan başarıya koşuyor! Şimdi ise Balkanlar'da yayınlanacak İnci Taneleri dizisi başarıdan başarıya koşuyor! Şimdi ise Balkanlar'da yayınlanacak Haberi Görüntüle

'HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTI'

"Dün biraz beslenme sıkıntımız vardı. Bugün beslenmemiz de iyi gidiyor. Yaptığımız son tetkiklerimizin sonuçları güzel" diyen Demir, yarın son bir değerlendirme yapacaklarına işaret ederek şunları kaydetti: "Yarınki değerlendirmemizde ekstradan bir problem olmazsa servise çıkma durumu olabilir. Bunun için yarını bekleyeceğiz. Dün hastamızın durumuyla ilgili sosyal medyada olumsuz haberler yayıldı ama hiçbiri gerçeği yansıtmamaktadır. Şu an hastamızın durumu gayet iyi durum ve stabil seyretmektedir. Hastamız hayati tehlikeyi atlattı."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading