Yandex Metrica

Gazeteci Arseven AK Partili seçmenleri uyardı! Millet İttifakı'nın yeni stratejisi ortaya çıktı!

Gazeteci Arseven AK Partili seçmenleri uyardı! Millet İttifakı'nın yeni stratejisi ortaya çıktı!

Ülke TV canlı yayınına katılan Gazeteci Yazar Serdar Arseven, yarın yapılacak seçim ile ilgili Cumhur İttifakı seçmenine uyarıda bulundu. Arseven, 7'li koalisyonun yeni strateji ile ilgili açıklama bulunarak, "AK Partili ve Cumhur İttifakı seçmeni uyanık olsun. Cumhur İttifakı, 'Bunlar birbirine girdiler, oy kaybedecekler, biz de gitmeyelim bari' falan der mi acaba diye düşünüyor." dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:57

Gazeteci Yazar Serdar Arseven katıldığı canlı yayında Cumhur İttifakı seçmenine yarın yapılacak seçim için uyarıda bulunarak Millet İttifakı'nın seçimle ilgili yeni stratejisine değindi. 

Fenerbahçe Lille maçı ne zaman, saat kaçta? FB-Lille Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçları ne zaman? Fenerbahçe Lille maçı ne zaman, saat kaçta? FB-Lille Şampiyonlar Ligi... Haberi Görüntüle

"BU SEÇİM SIFIR SIFIR BAŞLIYOR"

Ümit Özdağ ile HDP arasında yaşanan gerilimin kasten yapıldığını ifade eden  Arseven, "Burada bir strateji var. AK Partili ve Cumhur İttifakı seçmeni uyanık olsun. Cumhur İttifakı, 'Bunlar birbirine girdiler, oy kaybedecekler, biz de gitmeyelim bari' falan der mi acaba diye düşünüyor. Çünkü bu seçim sıfır sıfır başlıyor." dedi. 

Çanakkale depremi sonrası Naci Görür'den korkutan açıklama: Marmara'yı işaret etti Çanakkale depremi sonrası Naci Görür'den korkutan açıklama: Marmara'yı işaret etti Haberi Görüntüle

"ALGI YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR 

"Cumhur İttifakı seçmenini gevşetmeye çalışıyorlar" diyen Arseven, "Biz bu seçimi ancak Cumhur İttifakı'ndaki seçmenden ne kadarını sandığa gitmemeye ikna etmeye çalıyorlar. Doğrudan 'sandığa gitmeyin' diyemezler. Ama 'Bunlar birbirine girmişler, seçimi de kazanamazlar' diyerek algı yapmaya çalışıyorlar." uyarısında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading