Yandex Metrica

Fondaş medyanın etki ajanı Nevşin Mengü'den Economist'in skandal makalesine destek: Çok da güzel bir makale

Fondaş medyanın etki ajanı Nevşin Mengü'den Economist'in skandal makalesine destek: Çok da güzel bir makale

Yaklaşan seçimler öncesi Batı güdümünde olan Türkiye içindeki etki ajanları harekete geçti. İngiltere merkezli The Economist, Türk bayrağı üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın silüetini resmederek, "Türkiye diktatörlüğün eşiğinde olabilir" başlığını attı. Skandal gelişmeye CHP yandaşı gazeteci Nevşin Mengü ise arka çıktı. Makaleyi yazanın Türkiye'yi iyi tanıdığını öne süren Mengü, "Çok iyi bir muhabir, Türkiye’yi çok iyi tanıyor. Çok da güzel bir makale yazmış." diye konuştu.

Gündem

22.03.2024, 11:30

Türkiye seçim sathına girerken algı ve manipülasyonlar da her geçen gün artıyor. Batı medyasının son temsilcisi Londra merkezli The Economist dergisi oldu.

Dergi, Cumhurbaşkanı  Erdoğan'ın seçim tarihi için 14 Mayıs'ı işaret etmesinin ardından skandal bir habere imza attı.

Seçim sonrası yeni yol haritası hazır! Erdoğan'dan kurmaylarıyla birlikte seçim analizi: Bayrak değişimi olabilir! Seçim sonrası yeni yol haritası hazır! Erdoğan'dan kurmaylarıyla birlikte seçim... Haberi Görüntüle

THE ECONOMIST'TEN SKANDAL MAKALE

Türk bayrağı üzerinde Başkan Erdoğan'ın silüetinin yer aldığı skandal bir görsele yer verilen haberinin başlığında "Türkiye diktatörlüğün eşiğinde olabilir" ifadeleriyle Türk demokrasisi hedef alındı.

Sosyal medyadan paylaşılan haberde, "Kusurlu bir demokrasi, tam gelişmiş bir otokrasiye dönüşebilir. Türkiye, giderek istikrarsızlaşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yönetiminde felaketin eşiğinde" şeklinde Başkan Erdoğan'ı hedef alan ifadelere yer verildi.

Bayraktar TB3 30. uçuşunu da başarıyla gerçekleştirdi: Toplamda 286 saat uçtu Bayraktar TB3 30. uçuşunu da başarıyla gerçekleştirdi: Toplamda 286 saat... Haberi Görüntüle

MENGÜ'DEN SKANDALA DESTEK

Skandal manşete fondaş medyanı etki ajanı Nevşin Mengü ise destek verdi. Makaleyi yazanı çok iyi tanıdığını söyleyen Mengü, "Erdoğan, The Economist'in kapağı nedeniyle mağdur olur mu? Ya aslında bir makale yazılmış, sık sık da yazılıyor. Türkiye'yi iyi bilen bir gazeteci, eşi de Türk. İşkembeden sallayan birisi değildir. Uzun uzun çok da güzel bir makale yazmış" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading