Yandex Metrica

Fondaş medyada İHA ve SİHA'lara karalama! Türkiye'yi terör örgütleriyle bir tuttular

CHP lehine yayın yapması için fonlanan medya organlarından TELE 1'de büyük bir skandala daha imza atıldı. ‘Forum Hafta Sonu’ isimli programda sunucu Namık Koçak, Türkiye'nin İHA ve SİHA üretimini küçümseyerek "O kadar çok üretim yapan ülke var ki... Terör örgütleri bile üretiyor" ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 20:02

Fondaş medyanın Türkiye'nin ürettiği İHA ve SİHA'lara yönelik karalama kampanyaları devam ediyor. Bir süre önce Merdan Yanardağ’ın küçümseyen sözlerle hedef aldığı yerli ve milli SİHA'lar bu kez de ‘Forum Hafta Sonu’ proğramında küçümsendi. 

21 Nisan Vatan Caddesi açık mı, kapalı mı? 23 Nisan (Bugün) Çocuk Bayramı'nda Adnan Menderes Bulvarı kapatılacak mı? 21 Nisan Vatan Caddesi açık mı, kapalı mı? 23 Nisan... Haberi Görüntüle

"BİZDEKİ BU EZİKLİK"

Program sunucusu Namık Koçak, Bayraktar SİHA'lar üzerinden nefret kusarak "Öve öve bitiremediler. O kadar çok üretim yapan ülke var ki. Bizdeki de bu eziklik" ifadelerini kullandı.
Koçak skandal açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Asıl mesele burada. Otomobilde de aynısı oldu. Bunlar doğru değil. Türkiye dünyada ilk ve tek SİHA üreticisi değil. O kadar çok üretim yapan ülke var ki. Üzerinde çalışan ülke 90'a ulaştı. 36'nın üstünde üretim yapan ülke var. Terör örgütleri bile üretiyorlar.

İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri Fikri Doğan Hoca oldu İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri Fikri Doğan Hoca oldu Haberi Görüntüle

TERÖR ÖRGÜTLERİYLE BİR TUTTU

Tüm dünyanın övgüyle bahsettiği ve birçok ülkenin satın almak için sıraya girdiği SİHA'lara karşı hazımsızlığını sürdüren sunucu karalamalarını şöyle sürdürdü: "Öve öve bitiremediler, yerli ve milli SİHA'lar Almanya'nın radarındaymış! Adamlardan malzeme alıyoruz, onları İHA'sı SİHA'sı yok."

Lübnan'da Mirsad1 diye İHA yapılıyor, kim yapıyor? Hizbullah yapıyor. ABD'nin terör örgütü dediği Hizbullah kendisi İHA üretiyor. Parçalarını İran'dan alıp SİHA yapıyor. Bu İHA'lar SİHA'lar İsrail üzerinde uçuyor ve denemeleri yapılıyor. Bu gurur Hizbullah'ın. Dünyada yalnız yaşamıyorsunuz, Türkiye'ye verdiğiniz imajlar gerçekler çok çok farklı şeyler. Elbette iyi şeyler yapılsın ama bunlar bir algıya dönüşmesin.

İstanbul'da ulaşım çilesi! İBB'nin ''metro'' işbilmezliği vatandaşları mağdur etti: 27 saatlik arıza! İstanbul'da ulaşım çilesi! İBB'nin ''metro'' işbilmezliği vatandaşları mağdur etti: 27... Haberi Görüntüle

AK PARTİLİ ÇELEBİ'DEN TEPKİ: TERÖRİSTK AVLADIKÇA SES NEDEN GELİYOR?

İHA ve SİHA'lardan 'Bir algı hikayesi' diye söz eden Tele 1'e AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'den tepki geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Çelebi şu ifadeleri kullandı: "Kanal :TELE1, Başlık: Bir algı hikayesi İHA-SİHA. Yerli ve milli İHA-SİHA'lar terörist avladıkça, savaşın seyrine etki edince ses nerelerden geliyor. Yazıklar olsun!"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading