Yandex Metrica

Fondaş medya gazetecisi Levent Gültekin'den şaşırtan Bahçeli itirafı: İttifak nasıl yapılır onu gösterdi

Fondaş medya gazetecisi Levent Gültekin'den şaşırtan Bahçeli itirafı: İttifak nasıl yapılır onu gösterdi

CHP'nin kanalı Halk TV yorumcusu Levent Gültekin katıldığı canlı yayında şaşırtan itiraflarda bulundu. Gültekin, ''Bugün Bahçeli, muhalefete seçim nasıl kazanılır, ittifak nasıl yapılır onu gösterdi. Dirayet böyle bir şey.'' dedi. Millet İttifakı'na da eleştiriler getiren Gültekin, ''Niye biz Kemal Bey bir şey yapınca, Meral Hanım'ın TV'de onu eleştirdiğini görüyoruz?'' sözlerine yer verdi.

Gündem

10.02.2024, 07:00

Başörtünün anayasal güvence altına alınması için AK Parti harekete geçti.  Bu kapsamda Meclis'teki partilere ziyarette bulunan AK Parti, geçtiğimiz günlerde HDP'ye de ziyarette bulundu.

Bu görüşmeden iftira kampanyası yürütmeye kalkışan fondaş medya silahşörleri AK Parti ve HDP'nin birarada olduğu yalanını söylemekten imtina etmedi. 

Son dakika... Tokat'ta deprem! Çevre illerde de hissedildi Son dakika... Tokat'ta deprem! Çevre illerde de hissedildi Haberi Görüntüle

'DİRAYET BÖYLE BİRŞEY'

Bu tartışmalar ve iftiara kampanyaları devam ederken Halk TV yorumcusu Levent Gültekin'den canlı yayında şaşırtan itiraf geldi. Gültekin, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin AK Parti-HDP görüşmesine ilişkin sözlerini hatırlatarak, ''Bugün Bahçeli, muhalefete seçim nasıl kazanılır, ittifak nasıl yapılır onu gösterdi. Bir ittifak yapıldığında birbirinin nasıl yanında durulması gerektiğini gösterdi. Dirayet böyle bir şey.'' açıklamasında bulundu.

Aziz Mahmut Hüdayi Türbesi nerede, ziyaret saatleri kaç? Aziz Mahmut Hüdayi Türbesine nasıl gidilir? Aziz Mahmut Hüdayi Türbesi nerede, ziyaret saatleri kaç? Aziz Mahmut... Haberi Görüntüle

MİLLET İTTİFAKI'NA SERT ELEŞTİRİ

Gültekin Millet İttifakı'na da eleştiri getirerek, ''Niye biz altılı masadan bugüne kadar böyle bir yaklaşım görmüyoruz? Kemal Bey bir şey yapınca, Meral Hanım'ın TV'de onu eleştirdiğini görüyoruz? Bir de İYİ Partililer kendi tutumlarını ilkeli davranmak olarak açıklıyorlar.'' sözlerini sarfetti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading