Yandex Metrica

Firari Eylem Tok ve oğlunun iadesi hakkında yeni gelişme! 1 kişi tutuklandı, 2 kişiye yurt dışı yasağı

Firari Eylem Tok ve oğlunun iadesi hakkında yeni gelişme! 1 kişi tutuklandı, 2 kişiye yurt dışı yasağı

İstanbul Eyüpsultan'daki 1 kişinin öldüğü 4 kişinin yaralandığı ölümlü kazaya ilişkin soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Şirket çalışanı kadın tutuklanırken 2 kişiye yurt dışına çıkış yasağı konuldu.

Gündem

14.05.2024, 01:48

1 Mart Cuma günü gece geç saatlerinde korkunç bir olay meydana geldi. Ünlü yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur, İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde lüks arabayla emniyet şeridinde arızalanan ATV aracını kontrol eden gruba çarptı. 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü, evli ve bir çocuk babası Oğuz Murat Acı isimli vatandaşın ölümüne neden oldu. Kazada 4 kişi de yaralandı. Ölümlü kaza sonrası Eylem Tok, oğluyla birlikte önce Mısır'a daha sonra da ABD'ye kaçtı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, ehliyetsiz sürücü ile annesi hakkında kırmızı bülten çıkarılmasına yönelik Adalet Bakanlığına yazı gönderdi.

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu ölümlü kazanın yankıları devam ederken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan yeni açıklama geldi. Adalet Bakanlığı, kazaya neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C. ve annesi Eylem Tok'un iadesi için ABD'ye talepname hazırladı.

Dct Trading Dış Ticaret katılım endeksine uygun mu? DCT halka arz ne zaman? Dct Trading Dış Ticaret katılım endeksine uygun mu? DCT halka... Haberi Görüntüle

BAKAN TUNÇ: TALEPNAME BELGELERİNİ TAMAMLADIK

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan Tunç, ''Soruşturma devam ediyor. ABD ile adli yardımlaşma kapsamında biz yazışmalarımızı gerçekleştirdik. İade talebinde bulunduk, iade dosyamızı ilettik ve geçiçi tutuklama evrakımız da gönderdik. Bugün cevabi yazı geldi.  Bu cevabi yazıda istenen bazı belgeler var, tamamladık. Süreci takip ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Ağrı Dağı'nda donarak can vermişlerdi: Felaketin görüntüleri ortaya çıktı Ağrı Dağı'nda donarak can vermişlerdi: Felaketin görüntüleri ortaya çıktı Haberi Görüntüle

''2 GÖZALTI GERÇEKLEŞTİ''

''Hem diplomatik yollardan iadesini talep ediyoruz hem de interpol aracılığı ile bunlar gerçekleşiyor.'' diyen Bakan Tunç, ''Umut ediyoruz ki ABD iade talebimizi olumlu karşılasın ve buradaki yargılama devam etsin. Bu dosya kapsamında 2 gözaltı gerçekleşti. Olay yerine gelen ve sorasında havaalanına anne ve oğlunu bırakan kişi gözaltına alındı.'' ifadelerini kullandı.

Köpek savunucusundan itiraf: Dernekler, hayvanlar üzerinden para kazanıyor! Köpek savunucusundan itiraf: Dernekler, hayvanlar üzerinden para kazanıyor! Haberi Görüntüle

ŞİRKET ÇALIŞANI TUTUKLANDI

Soruşturmada, 17 yaşındaki sürücü Timur Cihantimur'un babası Bülent Cihantimur, kazadan sonra yaralılardan birinin kayıp telefonunu emniyete teslim eden A.K. ile iş yerinde çalışan kurumsal iletişim uzmanı olduğu öğrenilen Ayşe Ceren S'nin ifadesi alındı. Hakimlik sorgusu yapılan Ayşe Ceren S. "suçluyu kayırma" ve "delileri gizleme" suçlarından tutuklandı.

Cihat Yaycı'dan gardırop Atatürkçülerine cevap: Ne Atlantikçi, ne Rusçu, Türkiyeciyiz! Cihat Yaycı'dan gardırop Atatürkçülerine cevap: Ne Atlantikçi, ne Rusçu, Türkiyeciyiz! Haberi Görüntüle

BABAYA YURT DIŞI YASAĞI

Yurt dışına çıkış yasağı uygulanan baba Bülent Cihantimur ile A.K. hakkında adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakıldı. Diğer 2 şüpheli İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

 

 

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading