Yandex Metrica

Firari Eylem Tok ve katil oğlu ABD'de görüntülendi! Keyifleri halleri pes dedirtti

Firari Eylem Tok ve katil oğlu ABD'de görüntülendi! Keyifleri halleri pes dedirtti

İstanbul'un Eyüpsultan'da meydana gelen ölümlü kazanın ardından önce Mısır'a oradan da ABD’ye kaçan Eylem Tok ve katil oğlu Timur Cihantimur, New York’ta ortaya çıktı. New York’ta, 57. sokak ve 6. Avenue köşesinde görülen kaçak anne oğlunun fotoğrafları çekilirken gülmeleri dikkat çekti.

Gündem

23.04.2024, 20:26

1 Mart Cuma günü gece geç saatlerinde korkunç bir olay meydana geldi. Ünlü yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur, İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde lüks arabayla emniyet şeridinde arızalanan ATV aracını kontrol eden gruba çarptı. 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü, evli ve bir çocuk babası Oğuz Murat Acı isimli vatandaşın ölümüne neden oldu. Kazada 4 kişi de yaralandı. Ölümlü kaza sonrası Eylem Tok, oğluyla birlikte önce Mısır'a daha sonra da ABD'ye kaçtı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, ehliyetsiz sürücü ile annesi hakkında kırmızı bülten çıkarılmasına yönelik Adalet Bakanlığına yazı gönderdi.

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu ölümlü kazanın yankıları devam ederken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan yeni açıklama geldi. Adalet Bakanlığı, kazaya neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C. ve annesi Eylem Tok'un iadesi için ABD'ye talepname hazırladı.

Kardeşlerim yeni bölüm bu akşam mı, ne zaman? Kardeşlerim 125. bölüm bugün mü? Kardeşlerim yeni bölüm bu akşam mı, ne zaman? Kardeşlerim 125.... Haberi Görüntüle

FİRARİ ANNE VE OĞLU ABD'DE GÖRÜNTÜLENDİ

Katil zanlısı 17 yaşındaki Timur Cihantimur, kendisini kaza sonrası yurt dışına kaçıran annesi Eylem Tok ile birlikte ABD'nin New York şehrinde ortaya çıktı. Firari anne ve oğul, hayatını ABD’de sürdüren gazeteci Razi Canikligil tarafından görüntülendi. Canikligil, firari anne ve oğlunun fotoğraflarını çekerken o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Deneyimli gazeteci, sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafların altına, “ABD’ye kaçan Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur, New York’talar. 57. sokak ve 6. Avenue köşesinde görülen kaçak anne oğul fotoğrafları çekilirken gülmeleri dikkat çekti” yorumunu yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sinyali vermişti! Büyük değişim kongrede Cumhurbaşkanı Erdoğan, sinyali vermişti! Büyük değişim kongrede Haberi Görüntüle

ACILI BABADAN ÇAĞRI: TESLİM OLUN SONRA TAZİYEYE GELİN

Korkunç kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Acı'nın babası Özer Acı, Çağlayan Adliyesi'nde konuştu. Kazadan hemen sonra yurt dışına firar eden anneye çağrıda bulunan Özer Acı, ''Karşı taraf dolaylı olarak bizimle iletişime geçti. Maddi ve manevi yanımda olduğu söylendi. Maddi kısmını kenara bırakıp 'buyurun gelin' dedik. Fakat şu ana kadar iletişime geçen olmadı. İlk günden beri aynı sözümün arkasındayım; çocukla annesi gelip teslim olsun. Sonra taziyeye gelsinler." dedi.

Tacizci öğretmen skandalı! 12 yaşındaki öğrenicisine önce tokat attı sonra taciz etti! Kan donduran olayı küçük kız bir bir anlattı Tacizci öğretmen skandalı! 12 yaşındaki öğrenicisine önce tokat attı sonra... Haberi Görüntüle

BAKAN TUNÇ: TALEPNAME BELGELERİNİ TAMAMLADIK

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan Tunç, ''Soruşturma devam ediyor. ABD ile adli yardımlaşma kapsamında biz yazışmalarımızı gerçekleştirdik. İade talebinde bulunduk, iade dosyamızı ilettik ve geçiçi tutuklama evrakımız da gönderdik. Bugün cevabi yazı geldi.  Bu cevabi yazıda istenen bazı belgeler var, tamamladık. Süreci takip ediyoruz." ifadelerini kullandı.

2024 Öğretmen kırtasiye parası ne kadar? 2024-2025 eğitime hazırlık ödeneği kaç para oldu? 2024 Öğretmen kırtasiye parası ne kadar? 2024-2025 eğitime hazırlık ödeneği... Haberi Görüntüle

''2 GÖZALTI GERÇEKLEŞTİ''

''Hem diplomatik yollardan iadesini talep ediyoruz hem de interpol aracılığı ile bunlar gerçekleşiyor.'' diyen Bakan Tunç, ''Umut ediyoruz ki ABD iade talebimizi olumlu karşılasın ve buradaki yargılama devam etsin. Bu dosya kapsamında 2 gözaltı gerçekleşti. Olay yerine gelen ve sorasında havaalanına anne ve oğlunu bırakan kişi gözaltına alındı.'' ifadelerini kullandı.

Gibi dizisi Gülay kimdir? İlkkan'ın eski sevgilisi Gülay kim? Gibi dizisi Gülay kimdir? İlkkan'ın eski sevgilisi Gülay kim? Haberi Görüntüle

ŞİRKET ÇALIŞANI TUTUKLANDI

Soruşturmada, 17 yaşındaki sürücü Timur Cihantimur'un babası Bülent Cihantimur, kazadan sonra yaralılardan birinin kayıp telefonunu emniyete teslim eden A.K. ile iş yerinde çalışan kurumsal iletişim uzmanı olduğu öğrenilen Ayşe Ceren S'nin ifadesi alındı. Hakimlik sorgusu yapılan Ayşe Ceren S. "suçluyu kayırma" ve "delileri gizleme" suçlarından tutuklandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siyasi çıkar uğruna bize iftira attılar Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siyasi çıkar uğruna bize iftira attılar Haberi Görüntüle

BABAYA YURT DIŞI YASAĞI

Yurt dışına çıkış yasağı uygulanan baba Bülent Cihantimur ile A.K. hakkında adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakıldı. Diğer 2 şüpheli İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.


Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading