Yandex Metrica

Sitede Ara

Finansal okuryazarlık müfredata ne zaman eklenecek?

Finansal okuryazarlık müfredata ne zaman eklenecek?

Finansal Okuryazarlık eğitimi müfredata ekleniyor. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ankara’da "Finansal Okuryazarlık Platformu Tanıtım Toplantısı"nda yaptığı konuşmasında, "Finansal okuryazarlığın müfredata eklenmesi için MEB ve SPK ile çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın kaynaklarını hibe etmesini değil, sermaye piyasalarına yönlendirmesini tercih ederiz" açıklamasında bulundu.      

Gündem

22.05.2024, 11:45

Vatandaşlarımızın kaynaklarını hibe etmesini değil, sermaye piyasalarına yönlendirmesini tercih ederiz diye konuşan Mehmet Şimşek, müjdeli haberi verdi.

AYT Pizza sorusunun cevabı nedir? 2024 AYT pizza kenarlarını yemeyen Ayşe sorusunun doğru cevabı hangi şık? AYT Pizza sorusunun cevabı nedir? 2024 AYT pizza kenarlarını yemeyen... Haberi Görüntüle

FİNANSAL OKURYAZARLIK MÜFREDATA EKLENECEK

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, müfredata Finansal okuryazarlığın eklenmesi için SPK ile çalıştıklarını belirterek, "Finansal okuryazarlığın müfredata eklenmesi için MEB ve SPK ile çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın kaynaklarını hibe etmesini değil, sermaye piyasalarına yönlendirmesini tercih ederiz"  ifadelerinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading