Yandex Metrica

Filmlerde olur demeyin! Yer çorum: Mezardan çıkarılıp hastane morguna konuldu!

Filmlerde olur demeyin! Yer çorum: Mezardan çıkarılıp hastane morguna konuldu!

Çorum'un Alaca ilçesinde defnedilen cenazenin farklı kişiye ait olduğunun ortaya çıkması üzerine mezar açıldı ve cenaze yeniden morga götürüldü.   

Gündem

23.05.2024, 17:59

Çorum'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Yanlış aileye verilen cenaze, mezardan çıkarılıp hastane morguna konuldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur tutuklandı mı? Türkiye'ye iade edilecek mi? Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur tutuklandı mı? Türkiye'ye iade... Haberi Görüntüle

YANLIŞ CENAZE AİLEYE TESLİM EDİLDİ 

Çorum'da Alaca Devlet Hastanesi'nde tedavi gören Zeki Aksakal ile Nuri Yalçınkaya aynı gün hayatını kaybetti. Morgdaki işlemlerin ardından Nuri Yalçınkaya'nın cenazesi, yanlışlıkla Zeki Aksakal'ın ailesine teslim edildi. Dün öğle namazını müteakip Sebilullal Camisi'nde kılınan namazın ardından cenaze, Alaca Şehir Mezarlığı'nda defnedildi.

Bugün cenazeyi teslim almak için hastaneye giden Nuri Yalçınkaya'nın ailesi ise morgda kendilerine verilen cenazenin Yalçınkaya'ya ait olmadığını görünce şoke oldu. 

Umuda yolculuk yarıda kaldı: Faciada 49 göçmen hayatını kaybetti Umuda yolculuk yarıda kaldı: Faciada 49 göçmen hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

CENAZE MEZARDAN ÇIKARTILIP MORGA KALDIRILDI 

Cenazeler farklı olunca adli ve idari soruşturma başlatıldı. Soruşturmada, Aksakal ile Yalçınkaya'nın cenazelerinin karıştığının belirlenmesi üzerine savcılık izniyle mezar açılarak, Yalçınkaya'nın cenazesi çıkarıldı.Alaca Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cenazelerin yarın toprağa verileceği öğrenildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading