Yandex Metrica

Filistin sorusu soruldu, yarışmacı çekildi! Kenan İmirzalıoğlu duygusal anlar yaşadı! Ünlü oyuncu İsrail'in işgal politikasını bakın nasıl anlattı?

İsrail, 7 Ekim'den bu yana tüm dünyanın gözleri önünde Gazze'ye bomba yağdırarak soykırım yapmayı sürdürüyor. İsrail'in Gazze'de yaptığı zulmü her alanda dünyaya duyuran ülkelerden olan Türkiye, bunun bir soykırım olduğunu tüm platformlarda anlatmaya devam ediyor. Bu defa ATV ekranlarında yaşanılam zulme ses çıkartıldı. Yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında, Filistin sorusu sorulunca yarışmacı çekildi. O anlarda duygusal anlar yaşayan sunucu Kenan İmirzalıoğlu, yapılan soykırımla ilgili açtı ağzını yumdu gözünü.   

Gündem

17.05.2024, 01:53

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında çıkan Filistin sorusu, Kenan İmirzalıoğlu'na duygusal anlar yaşattı. Bölgede ciddi bir direnişin olduğunu söyleyen İmirzalıoğlu, Gazze'nin sürekli bombalanan bir hapishaneye döndüğünü ifade ederek "İnsanın vicdanını, duygularını çok zorlayan bir süreçten geçiriyoruz. Orada ciddi bir direniş var. İnşallah bütün dünyanın da ayaklanmasıyla devletler, hükümetler, bu konuda sessiz kalabiliyor kendi politikalarına göre davranıyorlar, çünkü parayla herkesin başka bir ilişkisi var ama dünya insanları bu işe karşı çıkmaya başladı. İnşallah bu bir an evvel son bulur." dedi.

Tüm soruları doğru cevapladılar! Onlar başarını adı: YKS'ye İstanbullu 5 öğrenci damga vurdu! Tüm soruları doğru cevapladılar! Onlar başarını adı: YKS'ye İstanbullu 5... Haberi Görüntüle

FİLİSTİN SORUSU SORULDU, YARIŞMACI ÇEKİLDİ 

Yıllardır en çok izlenen yarışma programı olan Kim Milyoner Olmak İster'de ilk baraj sorusunu geçen ve ilerleyen yarışmacı Simay Doğrusoy, 300 bin TL'lik soruyu görmeye hak kazandı. Filistin sorusu soruldu, yarışmacı çekildi.

Manisa halk ekmek nerelerde, hangi ilçede ve mahallede var? Manisa Halk Ekmek fiyatı ne kadar? Manisa halk ekmek nerelerde, hangi ilçede ve mahallede var? Manisa... Haberi Görüntüle

İŞTE O SORU...

300 bin TL'lik soruda yarışmacının karşısına, "İsrail'in kurulduğu 1948'e kadar Filistinli Müslümanların Yahudilere sattıkları toplam arazi tüm Filistin topraklarının yaklaşık yüzde kaçı kadardır?" sorusu çıktı. Yarışmacı, soruya cevap vermek istemeyerek yarışmadan çekildi.

Dct Trading Dış Ticaret katılım endeksine uygun mu? DCT halka arz ne zaman? Dct Trading Dış Ticaret katılım endeksine uygun mu? DCT halka... Haberi Görüntüle

İMİRZALIOĞLU İSRAİL'İN İŞGAL PLANINI BAKIN NASIL ANLATTI? 

Doğru cevap olan 'A-1'in açıklanmasının ardından ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu, İsrail'e tepkisini dile getirdi. İmirzalıoğlu, çok tartışılan konuyla ilgili olarak, " Filistinliler topraklarını sattılar diye. İşte gerçek burada. Filistinli Müslümanların 48'e kadar sattığı topraklar Filistin'in toplam yüzölçümünün yüzde 1'i. Bütün yani gayrimüslimlerin de orada çünkü Hristiyan tebaa da vardı. Onların sattıkları topraklarla beraber toplamı yüzde 6'sı satılmış gayrimüslimleri de katarsak" dedi. 

İmirzalıoğlu konuyla ilgili açıklamasına şu şekilde devam etti; 

Filistinli Müslümanların sattıkları sadece yüzde 1. Bazıları yargıda bulunuyor ya toprakları satan insanlara destek mi olunur diye. Öyle bir şey yok. O da başka bir algının ürünü. Maalesef hani çok bildiğimiz Bella Hadid ile Gigi Hadid kardeşler. Babaları Filistinli. Onun babası kucak açıyor. Yahudi aileler birçok ülkeden kabul almıyor. Onlar bir gemiyle Filistin limanına geliyor. Onlar evlerine iki aileyi alıyorlar. Hadidlerin babasını annesi doğurmak için kendi ailesinin yanına gidiyor. Tekrar döndüklerinde evlerine giremiyorlar.

Kadın diyor ki; evine aldığı, beslediği o aileler tarafından artık devlet yani İsrail o devleti kurmuş silahlı bir şekilde isgal etmişler. Misafir oldukları evi de İsrail etmişler.

Tüm dünyayı kilitledi! Küresel yazılım krizinin merkezindeki şirketin İsrail bağlantısı ortaya çıktı! Tüm dünyayı kilitledi! Küresel yazılım krizinin merkezindeki şirketin İsrail bağlantısı... Haberi Görüntüle

"HÜKÜMETLER KENDİ POLİTİKALARINA GÖRE SESSİZ KALIYOR"

İnsanın vicdanını, duygularını çok zorlayan bir süreçten geçiriyoruz. Orada ciddi bir direniş var. İnşallah bütün dünyanın da ayaklanmasıyla devletler, hükümetler, bu konuda sessiz kalabiliyor kendi politikalarına göre davranıyorlar, çünkü parayla herkesin başka bir ilişkisi var ama dünya insanları bu işe karşı çıkmaya başladı. İnşallah bu bir an evvel son bulur.

Türkiye'de 3.500 yıllık tablet bulundu: Üstünde yazanlar devrin ekonomisine ışık tuttu Türkiye'de 3.500 yıllık tablet bulundu: Üstünde yazanlar devrin ekonomisine ışık... Haberi Görüntüle

"GAZZE BOMBALANAN BİR HAPİSHANEYE DÖNDÜ"

Oradaki çocuklar, kadınlar inşallah huzurlu bir ortama kavuşurlar diye düşünüyorum. Önceden açık hava hapishanesiydi Gazze şimdi sürekli bombalanan bir hapishaneye döndü. İnşallah bu vahşilik bu canilik ortadan kalkar. Göz göre göre orada çocuklara kadınlara zulmediliyor. Buna karşı çıkanlar işinden ediliyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Düşünce, fikir, basın özgürlüğü derken en büyük sansürü görüyoruz.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading