Yandex Metrica

Fetret devrine son vereceğiz! İBB Başkan adayı Murat Kurum'dan 31 Mart mesajı: Gece gündüz çalışacağız

Fetret devrine son vereceğiz! İBB Başkan adayı Murat Kurum'dan 31 Mart mesajı: Gece gündüz çalışacağız

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere ilişkin çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum "İstanbul'umuzun fetret devrine son verip yükselişe geçmesi için koşacağız, gece gündüz çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Gündem

03.04.2024, 14:44

Düzenlenen sahur programında Ahıska Türkleriyle bir araya gelen Mura Kurum, Ahıskalıların geçmişte çok büyük acılar yaşadığını, sıkıntılar çektiğini ve ana vatanlarından sürüldüğünü ifade etti.

Fenerbahçeli Ümit Özat, Ümit Özdağ'ın başdanışmanı oldu Fenerbahçeli Ümit Özat, Ümit Özdağ'ın başdanışmanı oldu Haberi Görüntüle

AHISKA TÜRKLERİ İLE SAHUR

Sözlerine devam eden Kurum, Dünyanın birçok coğrafyasına gitmek zorunda kalan on binlerce Ahıska Türk'ünün, göç yolunda son nefesini vatan hasretiyle verdiğini belirterek, "Biz hala o sürgünde, o vagonlarda hayatını kaybeden ailelerimizin, gençlerimizin, yavrularımızın, büyüklerimizin acısını yüreğimizde hissediyoruz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti Haberi Görüntüle

"AHISKA TÜRKLERİ KİMLİĞİNİ KORUYOR"

Ahıskalıların, sürgünden sonraki yıllarda da çok zor şartlarda yaşadıklarını, kimliklerini, kültürlerini, değerlerini korumaya çalıştıklarını, asimile olmamak için büyük mücadeleler verdiklerini belirten Kurum, onca sıkıntıya, zorluğa rağmen Ahıska Türklerinin kimliğini, değerlerini korumayı sonuna kadar başardığı söyledi.

AK Parti'den İsrailli bakana sert tepki: Cumhurbaşkanımız soykırım şebekesine karşı küresel vicdanın sesidir AK Parti'den İsrailli bakana sert tepki: Cumhurbaşkanımız soykırım şebekesine karşı... Haberi Görüntüle

"TÜRKİYE SİZİN ANA  

"Bugün buradaki bu güzel tablo bunun en güzel örneğidir" diyerek sözlerine devam eden Kurum, "Biz biliyoruz ki Ahıska susturulmaya çalışılsa da Ahıskalı kardeşlerim dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar o atalarının devrettiği mirası ve kültürü ebediyete kadar yaşatacaklar. Türkiye sizin ana vatanınızdır, Türkiye sizin toprağınızdır." şeklinde konuştu.

Amerika'da üniversiteler soykırıma karşı ayağa kalktı: Boğaziçi hocaları bu kez bahçeye çıkmadı Amerika'da üniversiteler soykırıma karşı ayağa kalktı: Boğaziçi hocaları bu kez... Haberi Görüntüle

"31 MART'TA REKOR OY BEKLİYORUM"

Sözlerine devam eden Murat Kurum, "Nasıl ki 81 ilimizde gece gündüz hizmet ettiysek, tüm sorunları çözmek için mücadele ettiysek, şimdi de İstanbul'umuzun fetret devrine son verip yükselişe geçmesi için koşacağız, gece gündüz çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin duyurdu: Yeni müfredat yarın açıklanacak Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin duyurdu: Yeni müfredat yarın açıklanacak Haberi Görüntüle

FETRET DÖNEMİ SONA ERECEK

Açıklamalarına devam eden Kurum, "Bu sorunların başında da kentsel dönüşüm ve ulaşım sorunu geliyor. 1 Nisan'da İstanbullu kardeşlerim bize mührü verdiklerinde ilk işimiz bu aziz şehri afetlere karşı dirençli hale getirmek, olası bir depremi en az hasarla atlatabilmek için seferberlik ruhuyla projelerimizi teker teker hayata geçirmek olacak." dedi.

"Söz veriyorum, trafik tamamen durmadan, hayat felç olmadan İstanbul kazanacak, siz kazanacaksınız." diyerek sözlerine devam eden Kurum, "Bu seçimde ya İstanbul'daki trafik sıkışıklığını yüzde 90'lar seviyesine çıkaranları ya da yeni ulaşım yatırımlarıyla birlikte trafik çilesini bitirecek olan kadroları seçeceğiz. Ben inanıyorum ki İstanbullular hizmetin adresi olan AK Parti'mizi ve Cumhur İttifakı'mızı 31 Mart'ta rekor bir oyla seçecektir." ifadelerini kullandı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading