Yandex Metrica

FETÖ'yle mücadele devam ediyor: Hakkında 11 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan eski vali gaybubet evinde yakalandı

FETÖ'yle mücadele devam ediyor: Hakkında 11 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan eski vali gaybubet evinde yakalandı

Hakkında 11 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan eski Vali Ahmet Pek, saklandığı haybubet evinde yakalandı. Pek, 2016 yılında KHK ile ihraç edilmişti.

Gündem

11.04.2024, 21:40

Türkiye'nin terör örgütleriyle mücadelesi aralıksız devam ediyor. PKK, YPG, PYD, KCK, DHKP-C ya da FETÖ... Gerek emniyet, gerek jandarma ve gerekse de diğer birimler ayrım gözetmeksizin terör örgütlerinin üzerine kararlılıkla gidiyor, örgüt mensuplarının izini sürüyor. 

Threads kapanıyor: Meta'dan resmi açıklama geldi: Facebook, Instagram ve WhatsApp'da kapanacak mı? Threads kapanıyor: Meta'dan resmi açıklama geldi: Facebook, Instagram ve WhatsApp'da... Haberi Görüntüle

GAYBUBET EVİNDE YAKALANDI

erör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlardan biri de Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan hakkında 11 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan eski Vali Ahmet Pek'in yakalanması için düzenlendi. Yapılan baskında gaybubet evinde saklanan eski vali yakalandı.

Bugün (23 Nisan) Bursa'da otobüsler ücretsiz mi? 2024 Çocuk Bayramında Bursa'da toplu taşıma bedava mı? Bugün (23 Nisan) Bursa'da otobüsler ücretsiz mi? 2024 Çocuk Bayramında... Haberi Görüntüle

2016'DA KHK İLE İHRAÇ EDİLMİŞTİ

Emniyet Genel Müdürlüğündne yapılan açıklamada FETÖ ile mücadelenin kararlılıkla devam ettiği belirtilerek şu ifadelere yer verildi: "Silahlı terör örgütüne üye olma suçundan hakkında 11 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan, terör örgütünün önemli isimlerinden, 2016 yılında KHK ile ihraç edilen eski Vali Ahmet Pek, Sivas Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve TEM Şube Müdürlüklerinin, FETÖ faaliyetlerinin deşifresine yönelik yürüttüğü çalışmalar sonucu saklandığı gaybubet evinde yakalandı." 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading