Yandex Metrica

FETÖvari kumpasta çarpıcı gelişme: Gizli tanığı yurt dışına kaçırılmasında 'Kemal Kılıçdaroğlu' detayı!

FETÖvari kumpasta çarpıcı gelişme: Gizli tanığı yurt dışına kaçırılmasında 'Kemal Kılıçdaroğlu' detayı!

 Ayhan Bora Kaplan suç örgütünün soruşturmasında yaşanan 'kumpas' olayının detaylarıyla ilgili hergün yeni bir gelişme yaşanmaya devam ediyor. Türkiye soruşturma dosyasında emniyet ayağındaki çarpıcı gelişmelere odaklandı. Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne ilişkin 61 sanığın yargılandığı davada çarpıcı bir ayrıntı daha ortaya çıktı. Soruşturmanın 2 numaralı sanığı Serdar Sertçelik'in yurtdışına kaçırılmasıyla ilgili soruşturmada yeni bir gelişme kaydedildi. Tutuklanan Ramazan Kubat'ın, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eski danışmanı olduğu ve Sertçelik'in yurtdışına kaçırılmasına vesile olduğu tespit edildi. 

Gündem

21.05.2024, 21:51

Suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan soruşturması çerçevesinde yaşanan gelişmelere anbean bir yenisi ekleniyor.Türkiye, bu suç örgütünün soruşturması üzerinden planlanan olası bir darbe girişimi iddiasıyla sarsıldı. Soruşturmanın 2 numaralı sanığı Serdar Sertçelik'in yurtdışına kaçırılmasıyla ilgili soruşturmada çarpıcı bir detaya daha ulaşıldı. 

Ayhan Bora Kaplan suç örgütünün iki numaralı adamı olan  ve yurt dışına kaçtıktan sonra Ankara Emniyeti'nde görevli üst düzey emniyet müdürleriyle yaptığı görüşmeleri paylaşan kaçak gizli tanık Serdar Sertçelik, kendisine siyasiler ve üst düzey bürokratlar hakkında ifade vermesi doğrultusunda baskı yapıldığını ifade ederek Türkiye'nin gündemine düşen kumpası ortaya çıkardı.

2024 YKS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 Üniversite yerleştirmeleri hangi gün belli olur? 2024 YKS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 Üniversite yerleştirmeleri... Haberi Görüntüle

AMBULANSLA EVDEN KAÇIRILDI 

Serdar Sertçelik'in slahla vurulmasının ardından adliyeye sevk edileceği gün, bir nakil şirketine ait ambulansla evden çıkarılıp Ankara Eryaman'a kadar götürüldükten sonra arkadaşının otomobiliyle İstanbul'a doğru yola çıktığı, yola çıkarken de GSM hattını değiştirdiği tespit edildi. 

Türkiye'den Nijer'e çıkarma! Ana gündem maddesi iş birliğini güçlendirmek Türkiye'den Nijer'e çıkarma! Ana gündem maddesi iş birliğini güçlendirmek Haberi Görüntüle

GÖÇMEN KAÇAKÇILARININ YARDIMIYLA YURT DIŞINA KAÇTI 

Bolu yakınlarında başka bir otomobile alınan örgütün ikinci numaralı adamı Sertçelik'in İstanbul Şile'ye kadar gittiği, yoldayken de birlikte olduğu kişiyle Organize Şube'de görevli komiser Metehan İlkyaz'ı aradıkları tespit edildi.Sertçelik'in Bodrum üzerinden firarının aksine iki gün İstanbul'da kaldıktan sonra Edirne'ye geçtiği, burada Meriç üzerinden göçmen kaçakçıları yardımıyla yurtdışına çıktığı belirlendi.

Son dakika... Marmara Denizi'nde deprem! İstanbul ve çevre illerde de hissedildi Son dakika... Marmara Denizi'nde deprem! İstanbul ve çevre illerde de... Haberi Görüntüle

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN DANIŞMANI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma Sertçelik'in yurt dışına kaçırılmasında ilişkin 'Suçluyu kayırma', 'Tanığı etkilemeye çalışma' ve 'Göreve ilişkin sırrın açıklanması' suçlarından tutuklanan aralarında emniyet görevlilerinin de bulunduğu 7 şüpheli arasında çok konuşulacak bir isim yer aldı.

Tutuklananlardan Ramazan Kubat'ın 2022'de Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı olarak görev yaptığı, Sertçelik'in yurtdışına kaçış organizasyonunda rol aldığı ortaya çıktı. 

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

1

0

2

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading