Yandex Metrica

FETÖ'nün sadık adamı eski polis yakalandı: ByLock kullanıyor, fişleme yapıyordu

FETÖ'nün sadık adamı eski polis yakalandı: ByLock kullanıyor, fişleme yapıyordu

Ankara'da FETÖ üyesi eski polis yakalandı. Hakkında 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan eski polisin ByLock'u kullandığı, örgütün yaptığı fişlemelerde de örgüte en üst derecede sadakatle bağlı olduğu belirlendi.

Gündem

29.03.2024, 17:47

Türkiye, terör örgütleriyle mücadelesini eş zamanlı olarak sürdürüyor. PKK, YPG, PYD DHKP-C, DEAŞ ve FETÖ derken aynı anda birçok terör örgütü hain emellerine ulaşamadan engelleniyor. Yapılan operasyonlar örgütlerin sadece insan gücünü değil lojistik altyapısını da çökertiyor. Hakkında yakalama emri bulunan örgüt üyeleri de güvenlik güçlerinin başarılı operasyonlarıyla adalete teslim ediliyor.

Bu operasyonlardan bir de Ankara'nın Etimesgut ilçesinde saklanan eski bir polis memuruna yönelik olarak yapıldı. Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 7 yıl 6 ay hapis cezası bulunan eski polis memuru S.Ü. belirlenen adrese düzenlenen operasyonla kıskıvrak yakalandı. 

Dalton çetesi nedir? Can Dalton kimdir? Dalton çetesi nedir? Can Dalton kimdir? Haberi Görüntüle

ÖRGÜTE SDAKATLE BAĞLI

Meslekten ihraç edilen eski polisin örgütün gizli haberleşme programı ByLock'u kullandığı, örgütün yaptığı fişlemelerde de örgüte en üst derecede sadakatle bağlı olduğu belirlendi. S.Ü. hakkında daha önce yakalanan örgüt üyeleri hakkında beyanlar olduğu ve terör örgütünün bankası Bank Asya'da limit artırım hesabının bulunduğu tespit edildi. FETÖ üyesi eski polis, işlemlerinin ardından cezasını çekmek üzere cezaevine gönderildi.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading