Yandex Metrica

FETÖ'cü hainler saklandıkları deliklerinde saldırmaya devam ediyor! Firari Adem Yavuz Arslan'dan yeni 15 Temmuz yalanı!

FETÖ'cü hainler saklandıkları deliklerinde saldırmaya devam ediyor!  Firari Adem Yavuz Arslan'dan yeni 15 Temmuz yalanı!

ABD'den saklandıkları delikten FETÖ'nün medya imamlığını yapmaya devam eden firari Adem Yavuz Arslan, 15 Temmuz hain darbe girişiminin kahramanlarını yalanlarla hedef almayı sürdürüyor. FETÖ'nün baş isimlerinden olan Yavuz Arslan, son olarak darbe kalkışmasında teröristler tarafından başından vurularak yaralanan TEM Daire Başkanı Aslan’nın aslında vurulmadığını söyledi. Oysa ki Aslan’ın kendi beyanının yanı sıra, elleri arkadan bağlı infaza götürülme görüntüleri de hain darbe girişiminden sonra ortaya çıkmıştı.  

Gündem

17.05.2024, 04:11

15 Temmuz 2016 yılında hain darbe girişimi, Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde darbecilere karşı gösterdiği kararlılık ve cesaretin eşsiz bir örneği olarak tarihteki yerini aldı. Bu tarihi direniş, milletin demokrasiye ve vatanına olan bağlılığını bir kez daha kanıtladı. FETÖ'cüler milletin silahlarını millete doğrultarak ülkenin yönetimine el koymaya kalkıştı ancak milletin ve vatansever kamu görevlilerinin direnişiyle darbe girişimi püskütüldü. Darbe kalkışması başarısız olan terör örgütü Türkiye üzerindeki planlarından vazgeçmeyerek yurt dışında firari olarak yaşayan örgüt mensupları eliyle yalan ve iftira yöntemiyle algı operasyonlarına devam ediyor.

Ayhan Bora Kaplan davasında yeni gelişme! Savcıdan talimat: Polis müdürlerinin evine baskın! Ayhan Bora Kaplan davasında yeni gelişme! Savcıdan talimat: Polis müdürlerinin... Haberi Görüntüle

ADEM YAVUZ ARSLAN BİRÇOK OLAYDA APARAT GÖREVİ GÖRÜYOR 

FETÖ'nün medya imamlarından olan Adem Yavuz Arslan, Türk mahkemelerince terör örgütü kurma ve yönetme suçundan aranıyor. ABD'de lüks bir yaşam sürerken aynı zamanda örgütsel faaliyetlerini de hız kesmeden sürdürüyor. FETÖ yapılanmasının medya ayağında yer alan Arslan, Zirve Davası, Hrant Dink suikastı gibi FETÖ parmağı olan pek çok olayda, kamuoyunu yönlendirmek maksadıyla kullanılan bir aparat görevi görüyor. 

Okullar ne zaman kapanacak 2024 | Yaz tatiline kaç gün var? Karne ne zaman alınacak? Okullar ne zaman kapanacak 2024 | Yaz tatiline kaç gün... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'NİN ÖNEMLİ İSİMLERİ ÜZERİNDEN ALGI OPERASYONU YAPTI 

15 Temmuz'da dönemin MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın hürriyetinden yoksun bırakılması ve kamu malına zarar verilmesi suçlamasıyla Ankara 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nce başlatılan dava sürecinde tekrar gündeme gelen FETÖ'cü firari Adem Yavuz Arslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ve Özel Harekat Başkan Yardımcısı Eraslan Er gibi isimlere asılsız iddialarda bulunarak manipülasyona devam ediyor.

Şebeke operasyonla çökertilmişti! Yenidoğan çetesinin mesajlaşmaları ortaya çıktı: Çocuğu öldür! Şebeke operasyonla çökertilmişti! Yenidoğan çetesinin mesajlaşmaları ortaya çıktı: Çocuğu öldür! Haberi Görüntüle

GAZİ TURGUT ASLAN'I DARBECİLERİN VURMADIĞINI İDDİA ETTİ 

Arslan son olarak, dönemin TEM Daire Başkanı Turgut Aslan'ın başından vuran, koruması Hasan Gülhan'ın ise şehit edenlerin darbeciler olmadığını iddia etti. Oysaki he kamera görüntüler hem de 103 gün komada kaldıktan sonra gözlerini açan TEM Daire Başkanı Turgut Aslan'ın beyanatları FETÖ'cü firariyi yalanlarını tamamen çürütüyor. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: İsrail savaş suçlarına bir yenisini daha ekledi! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: İsrail savaş suçlarına bir yenisini daha ekledi! Haberi Görüntüle

KELEPÇELİ, GÖZLERİ BAĞLI ŞEKİLDE İNFAZA GÖTÜRÜLDÜLER 

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Jandarma Genel Komutanlığı Karargahı'na giden dönemin TEM Daire Başkanı Turgut Aslan, koruması Hasan Gülhan ile birlikte elleri arkadan kelepçeli, gözleri bağlı şekilde kollarından çekiştirilerek infaza götürüldüklerini anlattı.

İnternetten maç izlemek isteyenler dikkat etsin: Tek tıkla tüm birikiminiz gidebilir! İnternetten maç izlemek isteyenler dikkat etsin: Tek tıkla tüm birikiminiz... Haberi Görüntüle

"GÖZÜMÜZ BAĞLI OLDUĞU İÇİN NEREYE GÖTÜRÜLDÜĞÜMÜZÜ BİLMİYORDUK"

Aslan şunları anlattı;

Bizi binadan açık alana çıkardılar. İlk anda sanık eski Albay Erkan Öktem, diğerlerine 'Kafanızı çevirin, bizi tanımasınlar' diye emir verdi. Gözümüz bağlı olduğu için nereye götürüldüğümüzü biliyordum ancak açık havaya çıktığımızı hissediyordum. Bizi götürdükleri yerde gözlerimi açtılar, kafamı eğdiler. O esnada gece boyunca eylemleri komuta eden üniformalı asker bize 'Oturun, kafanızı eğin' dedi.

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni gelişme: Emniyette üst düzey kişiler hakkında flaş karar! Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni gelişme: Emniyette üst düzey kişiler... Haberi Görüntüle

"KAMERA KAYITLARINA YANSIYAN GÖRÜNTÜLERİ BİREBİR YAŞADIM"

Sonra kafama silah doğrulttuklarını hatırlıyorum. Beni hangisinin vurduğunu bilmiyorum. Bizi vuran şahıslar ikinci kattaki salona girdiğimizde emirler yağdıran sesin sahibi olan üniformalı asker ile yanındaki şahıslardır. Emirler veren ve bize 'Oturun' diyen sesin sahibinin, gece boyunca darbe teşebbüsünde komutayı sağlayan, daha önce sıklıkla gittiğim Jandarma Genel Komutanlığının özel kalem müdürlüğünde görevli Erkan Öktem olduğunu teyit ettim. Makam aracımızın girişinden infaz edilmek üzere gözleri ve ellerimiz bağlı infaza götürüldüğümüz ana kadar her şeyi hatırlıyorum. Kamera kayıtlarına yansıyan görüntüleri birebir yaşadım.

Alex de Souza Antalyaspor teknik direktörü mü oldu? Alex Antalyaspor ile anlaştı mı? Alex de Souza Antalyaspor teknik direktörü mü oldu? Alex Antalyaspor... Haberi Görüntüle

YAVUZ ASLAN EMNİYET İMAMININ SAĞ KOLU OLARAK BİLİNİYOR 

FETÖ yapılanmasının medya ayağında yer alan Arslan'ın, Zirve Davası, Hrant Dink suikastı gibi FETÖ parmağı olan pek çok olayda, kamuoyunu yönlendirmek maksadıyla yazı ve kitaplar kaleme alırken örgütün "Emniyet İmamı" firari Kozanlı Ömer kod adlı Osman Hilmi Özdil'in medyadaki sağ kolu olduğu biliyor. Arslan'ın Agos gazetesinin yayın yönetmeni Hrank Dink suikastı sonrasındaki kara propaganda sürecindeki en önemli görevi eski Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanı Ramazan Akyürek ile eski İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer'in suikasttaki rolünü perdelemek amacıyla 'Bi Ermeni Var' başlıklı bir kitap yazdı.

Meta Gazoz kimdir, kaç yaşında, nereli? Meta Gazoz kimdir, kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

MAL VARLIĞINA EL KONULDU

Agos gazetesinin yayın yönetmeni Dink'in öldürülmesinde sorumluluğu bulunan 76 kamu görevlisinin yargılandığı davada karar açıklanmış ve cinayetin 'FETÖ amaçları doğrultusunda' işlendiği kararına bağlanmıştı. Davada, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ile birlikte 11 firari sanığın arasında yer alan Adem Yavuz Arslan'ın da mal varlıklarına el konulmasına karar verildi.

 

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading